terug <

jeugdtheater


Iedere herfst-, kerst-, voorjaars- en meivakantie staat Theater Kikker in het teken van jeugdtheater met Herfststukjes, Winterkost, Lente-Uitjes en het Uk&Puk Festival. De leukste theateruitjes om tijdens de schoolvakantie te ondernemen! Er zijn voorstellingen voor verschillende leeftijden, van 2 tot 12 jaar. Kinderen, ouders, opa’s én oma’s zijn welkom en kunnen zich laten verrassen en betoveren door vele spannende, grappige en vrolijke verhalen.

De eerstvolgende editie vindt plaats op:

Herfststukjes: ma 19 t/m zo 25 oktober 2020

i.v.m. de huidige omstandigheden wordt het programma van Winterkost en Lente-Uitjes op een later moment gepubliceerd op onze website.

De jeugdtheaterfestivals Lente-Uitjes, Winterkost en Herfststukjes is een gezamenlijk project van verschillende theaters in de regio Utrecht.

Door de aangescherpte coronamaatregelen mogen wij maximaal 30 personen ontvangen in onze theaterzaal met 170 stoelen. Deze maatregel geldt alleen voor volwassenen en niet voor kinderen. Kom dus vooral met zo veel mogelijk kinderen naar onze jeugdtheatervoorstellingen in de herfstvakantie. Dan maken we er samen een mooie week van.

 

 

  • Geen voorstellingen in genre: “jeugd” gevonden!