Bereikbaarheid

Bezoekadres: Ganzenmarkt 14, 3512 GD Utrecht
Postadres: Postbus 185, 3500 AD Utrecht
Telefoon kassa: 030-2347100 (dinsdag t/m vrijdag van 13u00-17u00 en vanaf een uur voor aanvang van de voorstellingen)
Telefoon algemeen: 030-2319666 (tijdens kantooruren)
E-mailadres: info@theaterkikker.nl
E-mailadres kassa:                      kassa@theaterkikker.nl

Fiets

Schuin tegenover Theater Kikker, onder het Stadhuis, is een fietsenstalling van U-Stal. Deze is gratis als je je fiets dezelfde dag weer ophaalt. De stalling is op do, vr en za tot 4u00 ’s nachts geopend, op andere dagen tot 24u00.

Korte Minnebroederstraat 2, Utrecht | tel: 030-2861579
Kijk voor informatie over openingstijden en prijzen op www.u-stal.nl.

Auto

Het centrum van Utrecht is met de auto moeilijk bereikbaar en parkeergelegenheid vlak bij Theater Kikker is schaars (en altijd betaald). Ook valt Theater Kikker binnen de milieuzone, wat betekent dat bepaalde dieselvoertuigen er geen toegang hebben. We raden je aan om, als het mogelijk is, gebruik te maken van het openbaar vervoer of de fiets.

Trein

Vanaf Utrecht Centraal is het ongeveer 10 minuten lopen naar Theater Kikker. Verlaat het station via de centrumzijde en sla dan rechtsaf. Loop rechtdoor en ga met de (rol)trap of lift naar beneden. Sla linksaf en loop langs het Moreelsepark. Steek de Marga Klompébrug over en loop over de Mariaplaats. Ga aan het einde van deze straat naar links, de Mariastraat in. Sla aan het einde rechtsaf en loop de Steenweg uit. Ga aan het einde naar links, de Choorstraat in en vervolg je weg over de Stadhuisbrug. Je bereikt de Ganzenmarkt en vindt Theater Kikker aan de linkerhand.  

Plan je reis via 9292.nl of ns.nl.