Zaalhuur

Theater Kikker is ook het toneel voor jouw activiteit.

Zaal huren in Utrecht?

Huur Theater Kikker! Naast dat onze reguliere programmering onze zalen vult, stellen we onze ruimtes ook beschikbaar voor verhuur. Deze zijn geschikt voor verschillende soorten activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan workshops, voorstellingen, repetities, lezingen of presentaties. De sfeervolle en informele ruimtes van ons theater en ons theatercafĂ© zijn flexibel inzetbaar en voorzien van geavanceerde technische faciliteiten. 

Bovendien denken we graag met je mee over hoe we jouw activiteit tot een succes kunnen maken. Om vergunning-technische redenen is het niet mogelijk om Theater Kikker te huren voor privéaangelegenheden zoals een bruiloft of (verjaardags)feestje.

Locatie: zaalverhuur in het centrum van Utrecht

Theater Kikker bevindt zich in een historisch, modern ingericht pand aan de Ganzenmarkt in Utrecht. We zitten midden in de binnenstad en zijn gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De verschillende ruimtes hebben elk een eigen karakter. Naast het huren van de Grote Zaal, Kleine Zaal en de Foyer, kun je in overleg ook gebruikmaken van de kleedkamers en de keuken.

Wanneer beschikbaar?

Of je nu een dag, een bepaald dagdeel of meerdere dagen (een ruimte in) Theater Kikker wilt huren, het is allemaal bespreekbaar. Ook is het mogelijk om meerdere zalen tegelijkertijd te huren. De beschikbaarheid van de Grote en/of Kleine Zaal is afhankelijk van het soort activiteit dat je wilt organiseren en van onze reguliere programmering.

De Foyer is daarentegen vaak, en vooral overdag, beschikbaar. Wist je dat je ook bij ons andere theater, Podium Hoge Woerd, een theaterzaal en een studio kunt huren? Kijk op de website van Podium Hoge Woerd voor meer informatie over de verhuur van deze ruimtes.

Meer info over zaalverhuur?

Heb je interesse in het huren van een zaal bij Theater Kikker en wil je meer weten over de mogelijkheden? Stuur dan een mail naar Bart Meijer via verhuur@theaterkikker.nl of bel naar 030-7210751. Dan bespreken we de mogelijkheden en kunnen we een afspraak inplannen voor een rondleiding.