Soula Notos

Soula Notos

Soula Notos is een Nederlands-Griekse theatermaker en performer uit Utrecht met ervaring op het gebied van storytelling, spoken word, comedy en acteren. Ze maakte de solovoorstelling “Wie ben je als niemand kijkt?” en trad daarmee op op verschillende storytellingfestivals (in Oslo, Amsterdam, Utrecht, Praag en London) en ook op Oerol en Festival Boulevard. Ze probeert te verbinden, te veranderen, mensen te laten lachen en zichtbaar te maken wat tot dan toe onzichtbaar bleef. Meer info: www.soula.nl.

Geweest

Soula's Storytelling Nights
Specials & festivals Soula's Storytelling Nights Soula Notos ism Theater Kikker Neem plaats in Soula’s huiskamer en luister naar grappige, ongelooflijke en troostende verhalen van over de hele wereld.
persoonlijk
07 maart 2023
Soula's Storytelling Nights: Revolution
Specials & festivals Soula's Storytelling Nights: Revolution Soula Notos ism Theater Kikker Neem plaats in Soula’s huiskamer en luister naar grappige, ongelooflijke en troostende verhalen van over de hele wereld.
persoonlijk
04 april 2023
Gurbet- or how I became rich
Specials & festivals Vertel!: Gurbet- or how I became rich Soula Notos Persoonlijk verhaal over het tussenland met veel humor, beweging en temperament.
13 mei 2023
Vertel!: Storytellingwalk Utrecht
Theater Vertel!: Storytellingwalk Utrecht Soula Notos i.s.m. Theater Kikker
Seizoen 2020-2021
doublebill Soula Notos + Shah Tabibi
Theater doublebill Soula Notos + Shah Tabibi Vertel! Levensechte verhalen op het toneel
Seizoen 2018-2019