Soula Notos ism Theater Kikker

Soula's Storytelling Nights

Theater, Language no problem
persoonlijk uit eigen stad wij en de wereld
Anna Kooij
Soula's Storytelling Nights

Grappige, verdrietige, spannende, lieve, ongelooflijke, troostende verhalen: dat is waar Soula's Storytelling Nights om draait. Voel je thuis en luister naar verhalen van over de hele wereld!

Kom dinsdag 11 februari luisteren naar ervaren verhalenvertellers en getalenteerde nieuwkomers. Waargebeurde verhalen over gekke families, vreselijke dates, mythen, volksverhalen of nieuw geschreven verhalen. En als de inspiratie toeslaat, wordt het publiek uitgenodigd om hun naam in een hoed te stoppen. Aan het einde van de avond worden twee namen willekeurig gekozen en mogen de gelukkigen hun verhaal delen. Alles kan zolang de verhalen maar verteld worden en niet van papier worden voorgelezen.

Na vier mooie en persoonlijke storytellingavonden in seizoen 23-24, gaan Soula en Theater Kikker ook in het nieuwe theaterseizoen vier edities presenteren. Soula heet je van harte welkom om haar storytellingavond op 11 februari bij te wonen. 

Soula's Storytelling Nights zijn Engelstalig

" Vond het ook een hele welkome optreden met Soula als fijne comédienne en gastvrouw die briljant was in het creëren van een gemoedelijke sfeer waar mensen uitgenodigd werden vooral niet in hokjes te gaan denken en de magie van het verhaal te ervaren. De storytelling cultuur krijgt hierdoor in Utrecht een mooie impuls en zijn deze avonden niet meer weg te denken."

- publieksreactie

"Eens te meer werd het mij duidelijk dat wij leven in een vrij land. Een land waar je mag zeggen wat je wilt, een land waar je mag zijn wie je wilt en een land waar verhalen verteld mogen worden."

- publieksreactie

"Tot slot vind ik Soula een goede gastvrouw die zware onderwerpen luchtig en met humor aan het publiek brengt. Dat draagt m.i. bij aan het creëren van een safespace en een intieme sfeer. "

- publieksreactie

di 11 februari
20:30u
Kleine Zaal
Van € 7,50 tot € 15,00
Tickets
di 11 februari
20:30u
Theater, Language no problem
Van € 7,50 tot € 15,00

Over Soula Notos

Soula Notos is een Nederlands-Griekse theatermaker en performer uit Utrecht met ervaring op het gebied van storytelling, spoken word, comedy en acteren. Ze maakte de solovoorstelling “Wie ben je als niemand kijkt?” en trad daarmee op op verschillende storytellingfestivals (in Oslo, Amsterdam, Utrecht, Praag en London) en ook op Oerol en Festival Boulevard. Ze probeert te verbinden, te veranderen, mensen te laten lachen en zichtbaar te maken wat tot dan toe onzichtbaar bleef. Meer info: www.soula.nl.

Meer over Soula Notos

Ook interessant voor jou

Terug knop Vooruit knop