Soula Notos

Gurbet - or how i became rich

Theater
persoonlijk uit eigen stad wie ben ik
Gurbet - or how i became rich

Gurbet – or how I became rich is een persoonlijk verhaal over diaspora en het tussenland, de tussenruimte waarin veel biculturelen zich in bevinden.

Een ruimte waarin er altijd een verlangen huist en waar je altijd onderweg bent, maar het lijkt alsof je nooit arriveert. De verschillende talen die in je rondzwerven geven je het gevoel dat je nooit helemaal deel bent van de plek waar je je op dat moment bevindt. Maar is het alleen maar kommer en kwel? Soula Notos neemt je mee op een persoonlijke onderzoek van dit tussenland met veel humor, beweging en temperament. En misschien, heel misschien, is het tussenland zo slecht nog niet.

vr 10 mei
20:30u
Kleine Zaal
Van € 7,00 tot € 14,00
Tickets
vr 10 mei
20:30u
Theater
Van € 7,00 tot € 14,00

Over Soula Notos

Soula Notos is een Nederlands-Griekse theatermaker en performer uit Utrecht met ervaring op het gebied van storytelling, spoken word, comedy en acteren. Ze maakte de solovoorstelling “Wie ben je als niemand kijkt?” en trad daarmee op op verschillende storytellingfestivals (in Oslo, Amsterdam, Utrecht, Praag en London) en ook op Oerol en Festival Boulevard. Ze probeert te verbinden, te veranderen, mensen te laten lachen en zichtbaar te maken wat tot dan toe onzichtbaar bleef. Meer info: www.soula.nl.

Meer over Soula Notos