Firma Frictie

Kan het wat stiller

Theater
wij en de wereld wie ben ik
Liza Kollau
Kan het wat stiller

Met een goede dosis zelfspot en zonder zichzelf te sparen gaan theatermakers Stella en Lusanne op stilteretraite. Samen met ene Simon, die zij ook nog nooit hebben ontmoet.

Ze gaan even weg van de wereld die weer op volle toeren draait. Op zoek naar de magie van stilte. Maar in plaats van rustig en ontprikkelt, worden ze ongemakkelijk, doodsbang en compleet gek. Voor Stella en Lusanne reden genoeg om de hele ervaring met jou nog eens dunnetjes over te doen.

Kan het wat stiller is een theatrale en humoristische kakofonie van stilte.

Deze voorstelling duurt 45 minuten.

Concept, tekst, spel - Stella van den Sigtenhorst Concept, spel - Lusanne Arts Eindregie - Luit Bakker Dramaturgie - Maarten Bos Vormgeving, Malou Palmboom Compositie - Bart Sietsema Met dank aan - Luc de Groen, Theater de Leeuw en Kantoor Frisdrank

vr 30 september
20:30u
Theater
Van € 7,00 tot € 14,00
Tickets
vr 30 september
20:30u
Theater
Van € 7,00 tot € 14,00
za 01 oktober
20:30u
Theater
Van € 7,00 tot € 14,00
Tickets
za 01 oktober
20:30u
Theater
Van € 7,00 tot € 14,00

Over Firma Frictie

Firma Frictie bestaat uit actrices en theatermakers Stella van den Sigtenhorst en Lusanne Arts. Sinds 2018 maken zij als duo tragikomische voorstellingen in samenwerking met jonge creatieve professionals. Dat doen de maaksters door vanuit een persoonlijke worsteling te vertrekken. Door het starten vanuit hun eigen ervaring en overtuigingen worden grote thema’s laagdrempelig en alledaags. De twee actrices vinden elkaar in hun spelplezier en gekte en maken luchtige, humoristische voorstellingen met een serieuze ondertoon.

Meer over Firma Frictie

Ook interessant voor jou

Terug knop Vooruit knop