Bambie

BambieRamBam: Bambie 7

Specials & festivals
let the body talk ode aan de fantasie
Ben van Duin
Bambie 7
Bambie

BambieRamBam: Bambie 7

Specials & festivals
let the body talk ode aan de fantasie
Ben van Duin
Bambie 7

Ontroerende én hilarische Bambie-klassieker over het bereiken van een stilgevallen ander.

Deze Bambie-voorstelling uit 2001 gaat over de apathie die mensen kan overvallen na een ingrijpende gebeurtenis. Paul van der Laan, Irene Schaltegger en Paul van der Laan verbeelden meesterlijk de ontworteling van drie op drift geraakte figuren. Hun poging om thuis te komen, op z’n minst bij elkaar, wordt verhinderd door een beurtelings stilvallen. Ze gaan tot het absurde uiterste om de impasse van de ander te doorbreken.

Spelers/makers - Paul van der Laan, Irene Schaltegger en Paul van der Laan Eindregie - Liz van der Kleij Kostuums - Atty Kingma Licht - Paul de Vrees
 

Met korting naar 2 Bambie-voorstellingen op één avond? Koop hier een combiticket voor Bambie 7 en Heen voor 28 euro.

koop combitickets

do 21 maart
20:00u
Grote Zaal
Van € 10,50 tot € 21,00
Tickets
do 21 maart
20:00u
Specials & festivals
Van € 10,50 tot € 21,00

Over Theatergroep Bambie

Mimetheatergroep Bambie (Paul van der Laan en Jochem Stavenuiter) telt al meer dan twintig jaar door met beeldend, poëtisch en geestig theater over figuren die worstelen met krachten die hun lichamen te boven gaan. Bambie was jarenlang een graag geziene gast in Kikker, met als hoogtepunt Bambierambam (2011), een tiendaags eigen festival met reprises van vele eerdere voorstellingen. Na een lange pauze kwam Bambie in december 2016 terug in Theater Kikker met Bambie Nul. Een voorstelling die werd geselecteerd voor festival Kikker Kiest. Jochem en Paul hadden de smaak te pakken en kwamen terug met Bambie is Back! Hiervoor werkte de groep samen met De Eef van Breen Group. In 2019 kwam een lang gekoesterde droom van Theater Kikker uit en presenteerden we een nieuwe Bambierambam. 

Meer over Theatergroep Bambie