met o.a. Connor Schumacher en Disko Disko

Kikker 50: KlupKikker

Specials & festivals, Language no problem
Tickets
tot 09:00u
KlupKikker

Met de opzwepende act van Connor Schumacher en de duistere performance van URLAND gaan we de nacht in. We verliezen ons in dat wat je in Kikker ‘vroeger’ ook deed; dansen. Met global disco, house en meer verzorgt Disko Disko een werelds feestje dat nog lang nadendert. Wil je om 4u00 nog niet naar huis, met lucid lullabies genieten we tot in de kleine uurtjes.

Dit is alleen een ticket voor het nachtprogramma. Wil je meer meemaken, koop dan een ticket voor Theater meets KlupKikker vanaf 20u00.

Een ticket voor het tijdslot KlupKikker is geldig van 23u50 tot 09u00. Je krijgt hiermee toegang tot al het programma dat binnen dit slot valt, mits de capaciteit toereikend is. Met een polsbandje kan je tussendoor even naar buiten (de bar is open, eten kan bij omliggende horeca). 

Bekijk hier het blokkenschema

De kleinste Disco van Nederland

Zaterdagnacht is er naast Disko Disko in de Grote Zaal ook ‘de kleinste disco van Nederland’ in het hok van de drankopslag waar dj's Alwin & Revelino zorgen voor Disco, Dance, Camp en Fun!

Kikker 50 is verdeeld in 7 verschillende tijdslots van vrijdagavond t/m zondagavond. Kies een tijdslot dat bij je past of maak een combinatie van meerdere momenten om dit feestje optimaal mee te vieren. Het programma is onder voorbehoud en wordt in de komende weken verder aangevuld.

Het programma van Kikker 50 is mede mogelijk dankzij de steun van VSB fonds, KfHein fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds, Gemeente Utrecht en Elise Mathilde Fonds.

Bekijk hier het volledige programma van Kikker 50