Kikker 50

Kikker 50

Theater Kikker is 50 en dat verdient een feest!

Voor publiek, makers en voor iedereen uit de stad die Kikker nog niet zo goed kent. We trakteren op theatrale explosies, pop-up performances, out of the box werk en epische dj’s. We nodigen jong, jongeren en iedereen die zich jong voelt uit om zich over te geven aan een onbeperkte en buitenissige theaterexperience die je hopelijk de komende 50 jaar niet vergeet.

Het wordt een week feest met een tikkie nostalgie, een flinke dosis hier en nu, en een vette portie toekomst. Want meebewegen en experimenten is waar we goed in zijn en houdt ons al 50 jaar jong en relevant.

Wat je kan verwachten? Kikker gaat van 1 t/m 9 oktober buiten spelen en roept drie ‘playgrounds’ in het leven. Openbare plekken in de stad waar wordt gespeeld voor jou. Je kan de playgrounds bezoeken of er per ongeluk tegenaan lopen. Verrassende ontmoetingen worden het zeker. Als knetterende finale sluiten we de week af met 50 uur non-stop theater van vrijdag 7 t/m zondag 9 oktober. 50 uur waarin we alles wat we ooit hebben gedaan en ooit nog willen gaan doen, aan bod laten komen. Dit wil je dus echt niet missen. Koop alvast je ticket voor jouw favoriete moment en weet zeker dat je dit feestje meeviert.

Bekijk hier het blokkenschema