met o.a. URLAND, Club Gewalt & Disko Disko

Kikker 50: Theater meets KlupKikker

Specials & festivals
Tickets
tot 04:00u
Theater meets KlupKikker

Vanaf 20u00 duiken we met een iets hoger tempo de avond in. Dompel je onder in het avondprogramma waarin we nog meer de rafelranden opzoeken zoals je dat van Kikker gewend bent. Het programma reikt van de Kikker zalen tot Urlands spookverhalen in een werfkelder. We verwelkomen programma van onze partners What You See festival en Best of Fringe en laten ons opzwepen door performers Connor Schumacher, Club Gewalt en DOX. Om ons daarna te verliezen in dat wat je in Kikker ‘vroeger’ ook deed; dansen. Met global disco, house en meer verzorgt Disko Disko een werelds feestje dat nog lang nadendert. Wil je om 4u00 nog niet naar huis, in MellowKikker genieten we nog even na.

Dit tijdslot duurt van 20u00 tot 04u00.

Kikker 50 is verdeeld in 7 verschillende tijdslots van vrijdagavond t/m zondagavond. Kies een tijdslot dat bij je past of maak een combinatie van meerdere momenten om dit feestje optimaal mee te vieren.

Het programma is onder voorbehoud en wordt in de komende weken verder aangevuld.

Het programma van Kikker 50 is mede mogelijk dankzij de steun van VSB fonds, KfHein fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en Elise Mathilde Fonds.

Bekijk het volledige programma van Kikker 50

za 08 oktober
20:00u
Specials & festivals
Van € 7,75 tot € 15,50
Tickets
za 08 oktober
20:00u
Specials & festivals
Van € 7,75 tot € 15,50