ARK/Connor Schumacher i.s.m. Theater Babel Rotterdam

ClubINC

Performance, Dans, Language no problem
gender & identiteit let the body talk
Studio Jan Hoek
ClubINC

Love is a collaborative work of art.
We are here to ask you: What do you include in your life?

Welkom bij ClubINC! In ClubINC nemen host Connor Schumacher en acht dansers je mee in een wervelende totaalervaring van verbinding. 
Met ieders kennis en ervaring wordt in deze voorstelling een inclusieve wereld gecreëerd waarin jij gezien wordt, jij anderen ziet en waarin iedereen kan meedoen. 
Verwacht plezier en kwetsbaarheid in een ontmoeting met een groep mensen die anders zijn dan jij, terwijl jij ook die ander bent. We nodigen je uit om hen te zien, in een verkenning van hoe we samen de dansvloer kunnen vullen met begrip en waardering voor onze verschillen. Een sensationele bijeenkomst, waarbij we nieuwe skills voor het leven beoefenen in dans: van opera tot techno - let's go!

There was you 
There was the other 
There was us 
There is the world 
And there is every body in it 
Love is a collaborative work of art: ClubINC

Van en met - Mary-Jane Mijnhijmer, Patrick Nassy, Ali Özdemir, Milton de Oliveira Soares, Victoria Ochoa Urrea, Terence Patra, Wilma O’Sullivan, Mohamed Boujarra, Majon van der Schot en Connor Schumacher Dramaturgie - Maaike Schuurmans Lichtontwerp en techniek - Edwin van Steenbergen Fotografie campagnebeeld - Studio Jan Hoek Kostuums - Jessica van Halteren / Mulas Hybrid as a part of Outsiderwear ClubINC is een coproductie van - ARK/Connor Schumacher, Theater Babel Rotterdam en Dansateliers 

vr 26 januari
20:00u
Grote Zaal
Van € 9,50 tot € 19,00
Tickets
vr 26 januari
20:00u
Performance, Dans, Language no problem
Van € 9,50 tot € 19,00

Theater Babel Rotterdam

Theater Babel Rotterdam is het eerste volledig inclusieve professionele theatergezelschap waar structureel gewerkt wordt met spelers met en zonder een beperking. Babel bevordert de artistieke toegankelijkheid van het podium en gelooft dat dat kan leiden tot spannende, uitdagende en grensverleggende producties die taboes doorbreken. Babel toont hoe een écht inclusieve samenleving eruit kan zien.

Over Connor Schumacher

Connor Schumacher is een choreograaf uit Rotterdam. Hij begon met dansen aan het Purchase College Conservatory of Dance in New York. Sinds 2013 is hij in Nederland gevestigd en ontwikkelt hij zich onder de vleugels van Dansateliers. Hier maakte hij o.a. Boy oh Boy (2013), Boy oh Boy 2: God’s first creature (2014), The Fool (2015) en OK Future (2017) i.s.m. Lucy Suggate. In 2015-2017 nam hij deel aan het Europese project Dancing museums en presenteerde hij werk in o.a. The Louvre, Parijs, The National Gallery in Londen en Museum Boijmans Van Beuningen, Rotterdam. In die tijd presenteerde hij zijn werk in Utrecht in het Moving Futures festival. In 2017 werd Connor genomineerd voor de Prijs van de Nederlandse Dansdagen. In 2019 was hij in Theater Kikker te zien met de hit Funny soft happy & the opposite, in 2021 was zijn Pilot PC geselecteerd voor Kikker Kiest.

Meer over Connor Schumacher