Ticketinformatie

Ticketverkoop

Tickets koop je bij voorkeur online, via onze website. Hier staan de voorverkoopprijzen met en zonder korting vermeld. Voor tickets kun je ook bellen naar onze kassa, via 030-2347100 (dinsdag t/m vrijdag van 13u00-17u00). Op voorstellingsavonden is de kassa in ons theater vanaf 1 uur voor aanvang van de voorstelling geopend. Tickets zijn dan 2 euro duurder dan in de voorverkoop en we hanteren ‘pin only’.

Online tickets kopen

Koop je je tickets online? Dan kun je ervoor kiezen om een account aan te maken. Binnen je account vind je dan een overzicht van je gekochte tickets, vouchers, kortingspassen en nieuwsbriefinschrijvingen.

Uiteraard kun je ook zonder account tickets kopen.

Maak een account

Telefonisch tickets kopen

Telefonisch tickets bestellen doe je door te bellen naar 030-2347100 (dinsdag t/m vrijdag van 13u00 tot 17u00). Wanneer je telefonisch tickets bestelt, ontvang je per mail een betaallink. De betalingstermijn is een week, daarna vervalt de bestelling.

Kortingen

Met korting tickets kopen voor een voorstelling? Dat maakt je bezoek aan ons theater natuurlijk extra leuk.  
We accepteren de volgende kortingspassen:

  • KikkerKortingsPas
  • Studenten op vertoon van je collegekaart
  • HKUTHTRPS
  • U-pas en U-pas jeugd
  • Kinderen t/m 12 jaar
  • Jongeren t/m 18 jaar op vertoon van je legitimatie
  • Groepsbezoek
  • We Are Public bij geselecteerde voorstellingen
  • PodiumPas 

Zowel bij de kassa als bij de kaartcontrole vragen we je om je kortingspas te laten zien.

Meer informatie over kortingen

Betalen

Betalen kan met iDeal, een Theater Kikker voucher, een Theater Kikker cadeaubon, Podiumcadeaukaart of creditcard (Visa, Eurocard/Mastercard). Wanneer je met een creditcard betaalt, rekenen we een toeslag van € 2,- per transactie, overige betaalmethoden zijn kosteloos. Er worden geen andere kosten in rekening gebracht.

Na de betaling krijg je per mail een bevestiging met een link naar je e-tickets of Wallet-tickets. Je kunt je tickets downloaden in de Wallet app, deze thuis printen of voor aanvang van de voorstelling afhalen aan de kassa.

Cadeaubon

Een voorstelling van Theater Kikker cadeau doen? Dat kan met onze digitale cadeaubon. Je kunt deze cadeaubon via onze website kopen en zelf printen.

Koop hier je cadeaubon

Annuleringsvoorwaarden

Annulerings voorwaarden

Voel je je niet lekker of kan je de voorstelling waar je tickets voor hebt om een andere reden toch niet bezoeken? Tot uiterlijk één werkdag voor aanvang van de voorstelling, tot 15:00 uur, is het mogelijk om je ticket, na aftrek van administratiekosten (€ 2,- per ticket), om te ruilen voor een tegoedbon. Dit doe je door te mailen naar kassa@theaterkikker.nl of door te bellen naar 030-2347100 (dinsdag tot en met vrijdag van 13:00 tot 17:00 uur).

Bezoekersvoorwaarden

Bezoekers voorwaarden