Kortingspassen

Met korting tickets kopen voor een voorstelling? Dat maakt je bezoek aan ons theater natuurlijk extra leuk. We accepteren de volgende kortingspassen.

KikkerPassePartout

Kikker PassePartout

Heel veel theater voor weinig? Koop een Kikker PassePartout! Betaal één bedrag en bezoek een jaar lang (vanaf het moment van aankoop) alle voorstellingen. Een KikkerPassePartout kost € 220,-.

Koop je KikkerPassePartout

KikkerKortingsPas

Kikker KortingsPas

Koop voor €10,- de Kikker KortingsPas en bezoek een jaar lang voorstellingen met korting.

Koop je KikkerKortingsPas

Studenten

Studenten genieten van een standaard studententarief van €12,-, tenzij het reguliere standaardtarief lager is. Ook bieden we een KikkerPassePartout Student aan voor €175,-.

Koop je KikkerPassePartout Student

HKUTHTRPS & UUTHTRPS

Studenten van de HKU (faculteit Theater) en studenten van de Universiteit Utrecht (faculteit Media- en Cultuurwetenschappen) krijgen vanuit hun opleiding een HKU of een UU Theaterpas. 

Met deze pas kun je een seizoen lang vrijwel onbeperkt naar voorstellingen in Theater Kikker, Het Huis Utrecht en Stadsschouwburg Utrecht. Studenten worden door hun opleidingen geïnformeerd over de aankoop van deze pas.

Kinderen t/m 12 jaar

Kinderen t/m 12 jaar krijgen een korting op bijna alle jeugdvoorstellingen van € 2,- tot € 4,-., tenzij anders vermeld.

Jongeren t/m 18 jaar

Jongeren tot en met 18  jaar krijgen korting op vrijwel alle voorstellingen voor volwassenen en de meeste jeugdvoorstellingen.

U-pas en U-pas jeugd

Met een U-pas krijg je 50% korting op vrijwel alle voorstellingen. Dit geldt voor volwassenen en voor kinderen. Wil je gebruikmaken van het tegoed op je U-pas? Neem dan contact op met de kassa: 030-2347100 (dinsdag t/m vrijdag van 13u00-17u00) of mail naar kassa@theaterkikker.nl.

Groepsbezoek

Groepen van 10 of meer personen krijgen korting op de reguliere ticketprijs, mits de tickets in één keer worden gekocht. Groepen van maximaal 30 personen kunnen online tickets met groepskorting kopen.

Meer info over groepsbezoek

Grotere groepen moeten contact opnemen met onze kassa, via kassa@theaterkikker.nl of bel naar 030-2347100 (van di t/m vr tussen 13u00 en 17u00). Bij jeugdvoorstellingen geldt de groepskorting al bij 6 of meer personen.

We Are Public

Iedere maand is er een aantal voorstellingen toegankelijk voor We Are Public-pashouders. Raadpleeg de website van We Are Public voor het actuele aanbod.

Podiumpas

Vanaf 1 november kun je met de Podiumpas voor €35 per maand onbeperkt naar voorstellingen en concerten bij meer dan 30 aangesloten podia verspreid over heel Nederland. Ook bij Theater Kikker! En de lijst groeit nog steeds. Op Podiumpas.nl vind je een overzicht van de podia waar je de pas kunt gebruiken. Reserveren kan vanaf 30 dagen voor de voorstelling, telefonisch en later ook online. De pas is maandelijks opzegbaar na 4 maanden en is persoonsgebonden en niet overdraagbaar.

Voorwaarden

De kortingsprijzen staan bij iedere voorstelling vermeld.

Bij voorstellingen van € 8,- en goedkoper wordt geen kortingsprijs aangeboden. Kortingen zijn niet geldig bij festival- en verhuuractiviteiten. Het combineren van kortingspassen is niet mogelijk.

Zowel bij de kassa als bij de kaartcontrole vragen we je de kortingspas (collegekaart/legitimatie/U-pas of KikkerKortingsPas) te laten zien.