terug <

tickets & contact


kaartverkoop


Tickets kunnen worden gekocht via deze website en telefonisch via 030-2347100 (dinsdag t/m vrijdag van 13u00-17u00).

Op deze website staan de voorverkoopprijzen vermeld, met en zonder korting. Het reserveren van tickets is niet mogelijk, tenzij dit specifiek aangegeven staat.

online tickets kopen
een account aanmaken
Als je voor het eerst tickets koopt via deze website vragen we je om een account aan te maken. Daarna heb je genoeg aan je e-mailadres.

betalen
Betalen kan met iDeal, een Theater Kikker voucher, Podiumcadeaukaart of creditcard (Visa, Eurocard/Mastercard). Voor betalen met creditcard wordt een toeslag gerekend van € 2,- per transactie, overige betaalmethoden zijn kosteloos. Er worden ook geen andere kosten in rekening gebracht.

E-tickets kunnen thuis worden geprint of worden afgehaald aan de kassa van Theater Kikker. Ook is het mogelijk om de streepjescode op je e-ticket aan de zaaldeur te tonen op een smartphone of tablet. Van je aankoop krijg je per e-mail een bevestiging, met een link naar de e-tickets.

Cadeaubon
Een voorstelling van Theater Kikker cadeau doen? Dat kan met onze digitale cadeaubon. Koop hier je cadeaubon, print deze uit en geef de bon cadeau.

telefonisch tickets kopen
tel.: 030-2347100 | dinsdag t/m vrijdag van 13u00 tot 17u00
Je ontvangt een e-mail van je telefonische bestelling met een link naar de betalingsmogelijkheden: iDeal, Podiumcadeaukaart of creditcard (Visa, Eurocard/Mastercard). Voor betalen met creditcard wordt een toeslag gerekend van € 2,- per transactie, overige betaalmethoden zijn kosteloos. De betalingstermijn is een week, daarna vervalt de bestelling.

annuleringsregeling
Voel je je niet lekker en besluit je niet naar de voorstelling te gaan waar je een kaartje voor hebt gekocht? Tot uiterlijk één werkdag voor aanvang van de voorstelling is het mogelijk om je ticket kosteloos om te ruilen voor een tegoedbon. Dit kan je doen door te mailen naar kassa@theaterkikker.nl of door te bellen naar 030-2347100 (dinsdag tot en met vrijdag van 13:00 tot 17:00 uur).

voucher
Heb je een voucher ontvangen voor je geannuleerde tickets? Hiermee kan je tickets kopen voor een andere voorstelling tot twee jaar na de uitgiftedatum.

Bezoekersvoorwaarden
Lees hier onze bezoekersvoorwaarden.


terug naar boven Λ