terug <

tickets & contact


kaartverkoop


Tickets kunnen worden gekocht via deze website, telefonisch op tel. 030-2347100 (dinsdag t/m vrijdag van 13u00-17u00) en aan de kassa van Theater Kikker. De kassa van Theater Kikker is geopend vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling.

Op deze website staan de voorverkoopprijzen vermeld, met en zonder korting. Op de dag van de voorstelling, vanaf een uur voor aanvang, zijn de tickets aan de kassa € 2,- duurder. Het reserveren van tickets is niet mogelijk, tenzij dit specifiek aangegeven staat.

online tickets kopen
een account aanmaken
Als je voor het eerst tickets koopt via deze website vragen we je om een account aan te maken. Daarna heb je genoeg aan je e-mailadres en wachtwoord.

betalen
Betalen kan met iDeal, Podiumcadeaukaart of creditcard (Visa, Eurocard/Mastercard). Voor betalen met creditcard wordt een toeslag gerekend van € 2,- per transactie, overige betaalmethoden zijn kosteloos. Er worden ook geen andere kosten in rekening gebracht.

E-tickets kunnen thuis worden geprint of worden afgehaald aan de kassa van Theater Kikker. Ook is het mogelijk om de streepjescode op je e-ticket aan de zaaldeur te tonen op een smartphone of tablet. Van je aankoop krijg je per e-mail een bevestiging, met een link naar de e-tickets.

telefonisch tickets kopen
tel.: 030-2347100 | dinsdag t/m vrijdag van 13u00 tot 17u00
Je ontvangt een e-mail van je telefonische bestelling met een link naar de betalingsmogelijkheden: iDeal, Podiumcadeaukaart of creditcard (Visa, Eurocard/Mastercard). Voor betalen met creditcard wordt een toeslag gerekend van € 2,- per transactie, overige betaalmethoden zijn kosteloos. De betalingstermijn is een week, daarna vervalt de bestelling.

kopen aan de kassa
De kassa is geopend vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling.
Betalen aan de kassa kan met pin, Podium Cadeaukaart of Cultuurkaart.

vrije plaatskeuze
In beide zalen van Theater Kikker is er vrije plaatskeuze.

annuleringsregeling
Tot uiterlijk één werkdag voor de dag van de voorstelling kunnen kaarten worden geretourneerd, aan de kassa of telefonisch tijdens kantooruren.
Heb je je ticket bij de kassa gekocht? Neem je ticket mee naar de kassa of als je belt, hou dan het ticket bij de hand om het nummer op het ticket door te kunnen geven.
Je ticket wordt dan geblokkeerd en na aftrek van kosten (€ 2,- per ticket) wordt het resterende bedrag omgezet in een later te besteden tegoed op jouw naam. Als je bent ingelogd op onze website is dit tegoed zichtbaar bij je persoonlijke gegevens en kan je dit gebruiken bij een volgende aanschaf van een e-ticket. Het tegoed kan ook worden gebruikt bij een aankoop aan de kassa of telefonisch.
Het tegoed blijft één jaar geldig.


terug naar boven Λ