terug <

tickets & contact


kaartverkoop


Tickets kunnen worden gekocht via deze website en telefonisch via 030-2347100 (dinsdag t/m vrijdag van 13u00-17u00).

Theater Kikker is gesloten van 18 juli tot en met 16 augustus. Telefonisch tickets bestellen kan vanaf 18 augustus.

Op deze website staan de voorverkoopprijzen vermeld, met en zonder korting. Het reserveren van tickets is niet mogelijk, tenzij dit specifiek aangegeven staat.

online tickets kopen
een account aanmaken
Als je voor het eerst tickets koopt via deze website vragen we je om een account aan te maken. Daarna heb je genoeg aan je e-mailadres en wachtwoord.

betalen
Betalen kan met iDeal, Podiumcadeaukaart of creditcard (Visa, Eurocard/Mastercard). Voor betalen met creditcard wordt een toeslag gerekend van € 2,- per transactie, overige betaalmethoden zijn kosteloos. Er worden ook geen andere kosten in rekening gebracht.

E-tickets kunnen thuis worden geprint of worden afgehaald aan de kassa van Theater Kikker. Ook is het mogelijk om de streepjescode op je e-ticket aan de zaaldeur te tonen op een smartphone of tablet. Van je aankoop krijg je per e-mail een bevestiging, met een link naar de e-tickets.

telefonisch tickets kopen
tel.: 030-2347100 | dinsdag t/m vrijdag van 13u00 tot 17u00
Je ontvangt een e-mail van je telefonische bestelling met een link naar de betalingsmogelijkheden: iDeal, Podiumcadeaukaart of creditcard (Visa, Eurocard/Mastercard). Voor betalen met creditcard wordt een toeslag gerekend van € 2,- per transactie, overige betaalmethoden zijn kosteloos. De betalingstermijn is een week, daarna vervalt de bestelling.

annuleringsregeling
Voel je je niet lekker en besluit je niet naar de voorstelling te gaan waar je een kaartje voor hebt gekocht? Tot uiterlijk één werkdag voor aanvang van de voorstelling is het mogelijk om je ticket kosteloos om te ruilen voor een tegoedbon. Dit kan je doen door te mailen naar kassa@theaterkikker.nl of door te bellen naar 030-2347100 (dinsdag tot en met vrijdag van 13:00 tot 17:00 uur).


terug naar boven Λ