tg WYF

ZOOCHOSIS

Theater, Muziektheater
wij en de wereld uit eigen stad
ZOOCHOSIS
tg WYF

ZOOCHOSIS

Theater, Muziektheater
wij en de wereld uit eigen stad
ZOOCHOSIS

Wat doe je als je leven niks waard is?

In ZOOCHOSIS zien we iemand die niemand is. Een stukje crêpepapier in een isoleercel. Zijn bewegingsruimte is 2 bij 3 meter en hij zit hier voor zijn eigen bestwil. Maar is dat ook zo?

ZOOCHOSIS is een op waarheid gebaseerde muziektheatervoorstelling over hoe iemand menselijk kan blijven in een onmenselijke situatie. Over een systeem dat goede intenties heeft, maar de bedoeling is verloren. Dat je opsluit, volpropt met medicatie, en je dagenlang laat rotten. Tot je botten uit je ogen kruipen. Met een poëtische gloeilamp schijnt theatergroep WYF een licht op een duistere werkelijkheid.

Regie - Marieke Heerema Dramaturgie - Iris Spanbroek Spel - Martijn Schrier Muziek - Joram Heijmans en Erwin Eigenraam Decorontwerp - Robert Groenewald

Extra: Folds van Cecilia Berghall

Een hoek gevuld met 4000 gevouwen papiertjes. Papier vouwen is een middel om ons te verbinden met andere mensen en met hen te communiceren over moeilijke onderwerpen, de donkere kant van de menselijke ervaring in een mooie, creatieve omgeving. Het project Folds gaat over hoe het maken van kunst gedachtes kan produceren en vormen. Dat het iets doen of het maken van iets soms kan aanzetten tot vernieuwen en bevragen van onze gedachtes. Dat een handeling kan leiden tot een confrontatie met wat we denken, maar ook kan zorgen voor een verbinding met anderen. Kom voor of na de voorstelling naar onze foyer en vouw mee!

Ook interessant voor jou

Terug knop Vooruit knop