Call & Response

Workshop instant composition

Dans, Language no problem, Performance
let the body talk
Workshop instant composition

De voertaal van de workshop is Engels.

Dansers, bewegers, muzikanten en spoken word-artiesten zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze workshop onder leiding van Polina Fenko. Tijdens deze 1,5 uur durende workshop ontdek je methoden om samen in real-time te componeren!

Instant compositie is een praktijk van groepsimprovisatie gebaseerd op luisteren en collectief bewustzijn. In deze workshops verkennen we samen onze perceptie van ruimte en tijd, oefenen in belichaamd luisteren en spelen samen in een performatieve ruimte terwijl we in real-time componeren. Leer tijdens de workshop hoe je in het moment kunt componeren en probeer het 's avonds uit voor het publiek tijdens het Call & Response-evenement in de kleine zaal van Theater Kikker.

Call & Response biedt een ruimte voor improvisatie kunstenaars om samen te komen en korte performances te creëren.

Over workshopbegeleider Polina Fenko

Polina Fenko is een dansartiest, performer en dansdramaturg. In haar artistieke praktijk werkt ze met instant composition als zowel onderzoekspraktijk als creatieve methode. Als facilitator en onderzoeker organiseert ze interdisciplinaire, op beweging gerichte laboratoria die ruimte bieden voor collectieve kennisproductie, zoals On Combat Breathing (W139), On Microperception (4bid gallery), Microurbanism and Microchoreography (Studio 4413, Sint-Petersburg) om er slechts een paar te noemen. Haar persoonlijke bewegingspraktijken variëren van somatics tot aikido, van gaga tot contact improvisatie. Vorig jaar behaalde ze haar master in Hedendaags Theater, Dans en Dramaturgie aan de Universiteit Utrecht.

Ook interessant voor jou

Terug knop Vooruit knop