Sahand Sahebdivani

Verzet!

Theater
doorwerkend verleden persoonlijk
Andrea Roell
Verzet!

Ontroerende en actuele voorstelling over vormen van verzet van de bekendste verhalenverteller van Nederland.

Verhalenverteller Sahand Sahebdivani onderzoekt in deze voorstelling vormen van verzet, binnen en buiten zijn eigen Iraanse verhaal. De verhalen worden afgewisseld met spoken word, audio- en visuele archiefmaterialen en spannende livemuziek van jazzdrummer en virtuoos Henning Luther. Verzet! is het thematische vervolg op zijn eerdere voorstelling Het Verre Woord.

"Het Verre Woord is een liefdevolle ode aan zijn vader en een boeiende inkijk in het leven van een communistische revolutionair tijdens de Iraanse Revolutie. "

Theaterkrant over Het Verre Woord

Credits

Tekst en spel Sahand Sahebdivani Regie Titus Tiel Groenestege Muziek Henning Luther Producent Podium Mozaïek/ Productiehuis Mozaïek Foto Andrea Roell

di 11 maart
20:30u
Kleine Zaal
Van € 7,50 tot € 15,00
Tickets
di 11 maart
20:30u
Theater
Van € 7,50 tot € 15,00
wo 12 maart
20:30u
Kleine Zaal
Van € 7,50 tot € 15,00
Tickets
wo 12 maart
20:30u
Theater
Van € 7,50 tot € 15,00

Over Sahand Sahebdivani

Sahand Sahebdivani is geboren in Teheran, Iran. In 1983 is hij met zijn familie tijdens de Iran-Irak oorlog gevlucht naar Nederland. Zijn eigen turbulente familiegeschiedenis vormt de basis van het grootste deel van zijn werk. Sahand is behalve een charismatisch verteller ook muzikant. Hij speelt oosterse snaren en percussie en zingt in onder andere het Turks, Farsi en Koerdisch. Sahand vertelt al meer dan 20 jaar.

Meer over Sahand Sahebdivani

Ook interessant voor jou

Terug knop Vooruit knop