BRONKS

Tweetakt: Tribunal (7+)

Theater
Clara Hermans
Tribunal (7+)
BRONKS

Tweetakt: Tribunal (7+)

Theater
Clara Hermans
Tribunal (7+)
BRONKS

Tweetakt: Tribunal (7+)

Theater
Clara Hermans
Tribunal (7+)

Tribunal heet je welkom in universum waar men koste wat het kost orde en overzicht wil bewaren.

Iets dat in de voorstelling, ironisch genoeg, vaak enorm chaotisch verloopt. Uit-de-hand-lopen is een stadium dat in Tribunal allang gepasseerd is. Bureaucratie is hier doorgeslagen en eindeloos. Verwacht bizarre wetten en regels, vreemde personages met een eigen taal en looppas en heel veel formulieren, ordners, stempels en klassementen.

Tribunal werd geselecteerd door het TheaterFestival 2020 (België).

"'Het publiek is op twee tribunes tegenover elkaar getuige van de georganiseerde chaos en lacht zich een kriek om zoveel inefficiëntie en tragiek.”"

De Standaard

"'Het beste jeugdtheater is theater dat de volwassenen niet vergeet. Maar daarnaast amuseren ook de zesjarigen zich kostelijk met dit kantooruniversum.'"

Nieuwsblad.be

Concept - Maxim Storms, Katrien Valckenaers (Ballet Dommage) Spel - Hendrik Van Doorn, Lieselotte De Keyzer, Katrien Valckenaers, Maxim Storms Eindregie - Randi De Vlieghe Scenografie - Rachid Laachir Ontwerp tribune - Danny Vandeput Uitvoering decor - decoratelier BRONKS~KVS Kostuum - Rosa Schützendorf Muziek - Gerrit Valckenaers Techniek - Jannis Arfeuille, Koen De Saeger Productie - BRONKS & Perpodium 

Met de steun van taxshelter van de Belgische Federale Overheid

Over de makers

Ballet Dommage is een theatercollectief, opgericht in 2010 door de acteurs, theatermakers en vrienden Katrien Valckenaers en Maxim Storms. Ze volgden samen de masteropleiding drama aan het KASK Gent en studeerden daar af met de  voorstelling 'We All Need Some' in 2012. Met Ballet Dommage creëren ze verschillende soorten voorstellingen en projecten die zich met het dagelijkse verzoenen en een moment van hoop of troost kunnen bieden.

BRONKS is een platform voor kunstenaars om relevante en gedurfde thema’s te vertalen naar een jong publiek.

Ook interessant voor jou

Terug knop Vooruit knop