Utrechtse Lichting: Patsy Kroonenberg & Hendrik de Pecker

Utrechtse Lichting: Totale Treurnis

Theater
Geweest
Het Huis Utrecht
Totale Treurnis
Utrechtse Lichting: Patsy Kroonenberg & Hendrik de Pecker

Utrechtse Lichting: Totale Treurnis

Theater
Geweest
Het Huis Utrecht
Totale Treurnis

Jonge makers uit het traject De Utrechtse Lichting presenteren zich in een afwisselende avond.

De Utrechtse Lichting is een initiatief van HKU Theater, Het Huis Utrecht en Theater Kikker. Een groep jonge theatertalenten, afgestudeerd in Corona-tijd, krijgt met dit traject de kans om zich te presenteren aan professionals in het werkveld en aan publiek. Op deze avond zie je verschillende voorstellingen die je kan combineren. Koop per voorstelling een apart ticket. Ticketprijs per voorstelling is 4,-.

Patsy Kroonenberg en Hendrik de Pecker | TOTALE TREURNIS

Een voorstelling over doodgaan en andere treurige dingen en hoe we daar als mens (niet) mee omgaan.

Hier een lijst van TOTALE TREURNIS: 1. Een karatekick die misgaat. 2. Dat jij voor de box gaat en de ander voor de hand. 3. Mensen waarvan je ziet dat ze geen tijd hebben. 4. Lijstjes. 5. Stoelen die bezet worden gehouden door handdoeken in het zwemparadijs. 6. Waardoor jij je slappe friet op de grond moet eten. 7. Mannen met kompas tattoos. 8. Oorlog. 9. Zowat alle dingen die je in het nieuws leest. 10. Samantha de Jongh en hoe de media haar voor gek heeft verklaard. 11. Elisabeth Kübler-Ross en hoe de media haar voor gek heeft verklaard. 12. Deze voorstelling.

Spel en concept - Patsy Kroonenberg Tekst en concept - Hendrik de Pecker Begeleiding - Sanne Vogel Vormgeving - Pleun Verhees en Sjaan Hofstede PR beeld - Cristina Martins PR design - Daphne Reijtenbagh