Utrechtse Lichting: Aron Goossens

Utrechtse Lichting: Sleutelscène

Theater
Tickets
Het Huis Utrecht
Sleutelscène
Utrechtse Lichting: Aron Goossens

Utrechtse Lichting: Sleutelscène

Theater
Tickets
Het Huis Utrecht
Sleutelscène

Jonge makers uit het traject De Utrechtse Lichting presenteren zich in een afwisselende avond.

De Utrechtse Lichting is een initiatief van HKU Theater, Het Huis Utrecht en Theater Kikker. Een groep jonge theatertalenten, afgestudeerd in Corona-tijd, krijgt met dit traject de kans om zich te presenteren aan professionals in het werkveld en aan publiek. Op deze avond zie je verschillende voorstellingen die je kan combineren. Koop per voorstelling een apart ticket. Ticketprijs per voorstelling is 4,-.

 

Sleutelscène | Aron Goossens

Wat gebeurt er met je als de drang tot reizen onstilbaar is? Is natuurlijke nieuwsgierigheid altijd goed of kent het ook een destructieve kant? En kan je rust vinden in constante onrust?

Tijdens Sleutelscène, de solovoorstelling van Aron Goossens, is hij zoekende. Al sleutelend aan een kapotte motorfiets houdt hij zijn levensfilosofie, zijn reisfascinatie en liefde voor het motorrijden tegen het licht. Door de gesprekken die hij heeft gevoerd met anderen, ontstaat er verdieping in de zoektocht. Zoals Aron wil reizen, reist ook zijn onderzoek om aan relevantie te winnen en om tot bevredigende antwoorden te komen. Misschien antwoorden die de reislust stillen, of antwoorden die het vuur om te vertrekken alleen maar aanwakkeren. Sleutelscene is een voorstelling over reizen, schrijven, dromen, romantiek, levenslust, vrijheid en knallende motorfietsen.

Tekst en spel - Aron Goossens Scenografie - Annika Leeuwenkuijl tekstbegeleider - Marcel Roijaards  regiebegeleider - Ellen Goemans

 

zo 12 juni
15:00u
Theater
Vanaf € 4,00
Tickets
zo 12 juni
15:00u
Theater
Vanaf € 4,00

Ook interessant voor jou

Terug knop Vooruit knop