Perry Gits

Kikker Stelt Voor: Perry

Muziektheater
Jean van Lingen
Perry
Perry Gits

Kikker Stelt Voor: Perry

Muziektheater
Jean van Lingen
Perry
Perry Gits

Kikker Stelt Voor: Perry

Muziektheater
Jean van Lingen
Perry

Deze voorstelling is wegens persoonlijke omstandigheden geannuleerd. Heb je tickets? Dan ontvang je hierover bericht. 

In PERRY neemt Perry Gits neemt je mee op zijn persoonlijke reis door tijd, dimensies, rituelen en tradities naar misschien wel een nieuwe identiteit. Samen met een 4-koppige swingende live band danst hij in een mix van rock, soul, trap en techno zijn eigen weg naar vrijheid.

PERRY is een dans- en muziekvoorstelling over verbinding en mens zijn. Over anders zijn maar toch hetzelfde ervaren en over gedeelde kwetsbaar- en onzekerheden. Een voorstelling die ervoor zorgt dat mensen met een andere bril naar zichzelf gaan kijken, zich in elkaar gaan herkennen en zich met elkaar verbonden voelen.

"In een mix van rock, soul, trap en techno neemt hij ons mee in een associatieve reis waarbij vrijheid en (zelf-)liefde terugkerende thema’s zijn."

Theaterkrant

"Perry Gits is fantastisch in het fluïde universum dat hij met zijn personage en entourage creëert. Hij transformeert, intrigeert en fascineert."

Winnaar Gouden Krekel - Uit het juryrapport

Kikker Stelt Voor

In de reeks Kikker Stelt Voor stellen we jonge theatermakers aan je voor. Makers die nog niet eerder bij ons te zien waren krijgen in deze reeks een podium. Om de maker beter te leren kennen en begrijpen wordt het programma aangevuld met een informeel nagesprek. Met een drankje in je hand kom je te weten wat de maker drijft, inspireert en hoe de voorstelling tot stand kwam. En natuurlijk is er ruimte voor je eigen brandende vraag.

Bekijk hier alle voorstellingen in de reeks Kikker Stelt Voor

Maker en danser - Perry Gits Eindregie - Dionne Verwey Saxofoon, basklarinet, keys - Floris van der Vlugt Gitaar - Rory Ronde Percussie - Jasper Goedman, Yariv Vroom Hoofdontwerper kostuums & styling - Lissa Brandon Co-ontwerper kostuums & coupeuse - Silvy ten Broeke Decorontwerp - Tim Wes Lichtontwerp - Coen van der Hoeven Geluid - Arjan van Tricht Dansadvies - Nicole Geertruida, Cherish Menzo, Christian Yav