Marta & Kim

Our Arms Grew Together

Dans, Language no problem
let the body talk persoonlijk
Anna van Kooij
Our Arms Grew Together
Marta & Kim

Our Arms Grew Together

Dans, Language no problem
let the body talk persoonlijk
Anna van Kooij
Our Arms Grew Together

Een autobiografisch zelfportret van de liefdesrelatie van makersduo Marta & Kim. In een individualistische maatschappij kiezen zij bewust voor onderlinge afhankelijkheid.

Marta & Kim schetsen een fysieke metafoor van hun relatie. Een intiem en eerlijk, bijna documentair beeld van dat wat normaal gesproken achter gesloten deuren blijft: de sensualiteit en kwetsbaarheid van met zijn tweeën één lichaam vormen. Maar ook de beklemming daarvan: het letterlijk niet kunnen weglopen van elkaar, het loslaten van controle en persoonlijk belang. 

Wanneer ‘trusting you with my life’ niet alleen een metafoor is, maar een fysieke realiteit en noodzaak, dan zien en voelen we wat er op het spel staat. Durven we onszelf nog te verliezen in een gezamenlijke identiteit en ons over te geven aan de ander?

Concept, choreografie & performance - Kim-Jomi Fischer, Marta Alstadsæter Muziek - Rutger Zuydervelt (Machinefabriek) Dramaturgie - Marc Maris Assistent choreografie - Heleen van Gigch Lichtontwerp, scenografie & techniek - Loes Schakenbos Creative producer - Annejon Okhuijsen Co-productie - Dansateliers, Festival Circolo Financieel ondersteund door - Gemeente Rotterdam, Fonds Podiumkunsten, Fonds 21, Dioraphte