Clubhouse Dada

Mr Steel your world

Theater
wij en de wereld ode aan de fantasie
Annelies Verhelst
Mr Steel your world
Clubhouse Dada

Mr Steel your world

Theater
wij en de wereld ode aan de fantasie
Annelies Verhelst
Mr Steel your world

Achter een pittoresk dorpje, langs groene heuvels, in de grauwe rook staat een van de grootste vervuilers van Nederland. Wie verschuilen zich daarbinnen? Hoe zijn ze daar terechtgekomen? Mogen ze daar wel blijven? Kunnen ze überhaupt weg?

Een bovennatuurlijk-voelende macht die de plaatselijke omgeving in zijn grip van angst en vraagtekens houdt. In Mr. Steel Your World zoeken theatermakers Pien Trieling en Christopher van Duijn naar onverklaarbare, fantasierijke conclusies over de staalfabriek Tata Steel. Er zijn verschillende meningen, vermoedens en theorieën die rond gaan in de omgeving van deze fabriek. Terwijl buurvrouw Karlijn geen ongezonde kinderen wil opvoeden, vreest buurman Gerrit voor zijn baan bij Tata. Om de fantasie te prikkelen, wordt er een lijn getrokken tussen de geheimen rondom Tata Steel en het eeuwenoude verhaal van ‘Dracula’. Mr. Steel Your World is een muzikale montage voorstelling in de sfeer van Rocky Horror Picture Show, The Blair Witch Project en #BOOS van Tim Hofman. 
 

Concept, spel, tekst, muziek - Christopher van Duijn, Pien Trieling Muziek - Daan Krakers Vormgeving - Bonnie Brandt Coaching - Anneke Sluiters Lichtontwerp - Bogi Bakker Met dank aan - Valentijn Albers, De Sloot, HKU, Theater Kikker, Het Huis Utrecht, Amarte Fonds, Amsterdam Fringe Festival.

Ook interessant voor jou

Terug knop Vooruit knop