Tarik Moree, Laura De Geest, Daniël ‘t Hoen

Kikker Stelt Voor: Fun and Games

Theater
wij en de wereld
Bas de Brouwer
Fun and Games
Tarik Moree, Laura De Geest, Daniël ‘t Hoen

Kikker Stelt Voor: Fun and Games

Theater
wij en de wereld
Bas de Brouwer
Fun and Games

Twee acteurs ontmoeten elkaar in het theater. Drie dagen voor hun première van Who's afraid of Virginia Woolf, het iconische stuk van Edward Albee, krijgen ze slaande ruzie en raken ze behalve hun tegenspelers ook elkaar kwijt.

Drie dagen later, op wat eigenlijk de première had moeten zijn, zien ze elkaar voor het eerst weer terug in de restanten van hun verwoestte decor. Hoe nu verder?

Fun and Games vormt het eerste deel van een drieluik waarin de makers elke tien jaar op zoek gaan naar het antwoord op dezelfde vraag: wat is liefde? In dit nieuw geschreven stuk treden de acteurs al vechtend in de voetsporen van hun illustere voorgangers Martha & George uit Who's afraid of Virginia Woolf.

Concept - Daniël ’t Hoen, Laura De Geest, Tarik Moree Spel - Laura De Geest, Tarik Moree Regie - Daniël ’t Hoen Coproductie - Rudolphi Producties, Theater Bellevue, i.s.m. Zaal 3

Kikker Stelt Voor

In de reeks Kikker Stelt Voor stellen we jonge theatermakers aan je voor. Makers die nog niet eerder bij ons te zien waren krijgen in deze reeks een podium. Om de maker beter te leren kennen en begrijpen wordt het programma aangevuld met een informeel nagesprek. Met een drankje in je hand kom je te weten wat de maker drijft, inspireert en hoe de voorstelling tot stand kwam. En natuurlijk is er ruimte voor je eigen brandende vraag.
Bekijk hier alle voorstellingen in de reeks Kikker Stelt Voor

di 27 september
20:30u
Theater
Van € 7,00 tot € 14,00
Tickets
di 27 september
20:30u
Theater
Van € 7,00 tot € 14,00
wo 28 september
20:30u
Theater
Van € 7,00 tot € 14,00
Tickets
wo 28 september
20:30u
Theater
Van € 7,00 tot € 14,00

Over Tarik Moree, Laura De Geest en Daniël ’t Hoen

Tarik Moree studeerde in 2018 af aan de acteursopleiding van de Toneelacademie Maastricht. Samen met Daniël 't Hoen maakte hij My Dinner With... (Het Debuut 2018) en de Paradevoorstelling Kunst. Daniël ‘t Hoen studeerde in 2017 af aan de regieopleiding van de Toneelacademie Maastricht en is vast regieassistent voor Internationaal Theater Amsterdam. Laura De Geest studeerde in 2017 af aan de acteursopleiding van de Toneelacademie Maastricht. Samen met Kim Karssen en Benjamin Abel Meirhaeghe maakte Laura de Paradevoorstelling Tisch und hihi Tranen (Het Debuut 2019). Tarik Moree, Laura De Geest en Daniël ’t Hoen maken als eerste makers gebruik van de zogenaamde ‘vrije ruimte’ van Via Rudolphi Producties en Theater Bellevue, waarmee kort op de bal wordt ingespeeld op kansrijke projecten die het verdienen onderzocht, ontwikkeld en gepresenteerd te worden.

Meer over Tarik Moree, Laura De Geest en Daniël ’t Hoen