Astrid Boons/ Korzo

Do you believe me yet?

Dans, Language no problem
let the body talk
Do you believe me yet?

De mens heeft het vermogen om zich telkens aan te passen aan een constant veranderende omgeving. Maar blijven we wel onszelf wanneer we dit doen? En voor wie doen we dit?

Choreograaf Astrid Boons onderzoekt hoe wij als mens onze identiteit opbouwen en hoe die beïnvloed wordt door ons ‘aanpassingsvermogen’ aan de sociale situatie waarin we ons bevinden. In een spel met de werkelijkheid gebruikt ze gefragmenteerde beelden en lichaamssensaties als een metafoor voor de vele identiteiten die we kunnen aannemen of die in onszelf aanwezig zijn.

In Do you believe me yet? probeert Astrid het lichaam terug te brengen naar zijn essentie; op zoek naar dat wat ons menselijk maakt. De complexiteiten, tegenstrijdigheden, kwetsbaarheden en schoonheden die hiermee gepaard gaan worden blootgelegd. Een dansvoorstelling die onder de huid kruipt en ons empathisch vermogen aanspreekt.

Choreografie en concept - Astrid Boons Dansers - Astrid Boons, Spencer Dickhaus, Spenser Theberge Muziek - Miguelángel Clerc Parada Dramaturgie - Eva Martinez Licht design - Bernie Van Velzen

Terug knop Vooruit knop