Ayşegül Karaca/RAST

De wraak van A

Theater
wie ben ik persoonlijk
Jean van Lingen
De wraak van A
Ayşegül Karaca/RAST

De wraak van A

Theater
wie ben ik persoonlijk
Jean van Lingen
De wraak van A
Ayşegül Karaca/RAST

De wraak van A

Theater
wie ben ik persoonlijk
Anne-claire de Breij
De wraak van A

Ayşegül Karaca maakt korte metten met de dominante gewelddadige mannencultuur waarin ze is opgegroeid. In de voetsporen van Antigone neemt ze de touwtjes in handen en geeft haar Griekse heldin een stem in het nu.

In haar derde muziektheatervoorstelling koppelt de slechts 20 procent ziende Karaca met lef en flair haar persoonlijke verhaal aan de Griekse tragedie Antigone. 
Een tragedie die meer overeenkomsten met haar leven vertoont dan ogenschijnlijk lijkt. In beide werelden hebben vrouwen een ondergeschikte rol, mag een zus haar verwant niet begraven en komt een jonge vrouw in opstand. 
En net als Antigone neemt Ayşegül geen genoegen met de bijrol en onredelijke wetten. Ze kiest voor  zichzelf en herschrijft de geschiedenis. De wraak van A is een muzikale one-womanshow die je niet wil missen! 
 

Extra op dinsdag 9 april om 19:30: meet & feel inleiding voor publiek met een visuele beperking


Ayşegül Karaca nodigt mensen met een visuele beperking en hun begeleiders uit om voorafgaand aan de voorstelling samen met haar het decor te ontdekken en de muzikanten te ontmoeten. Wil je bij deze meet & feel aanwezig zijn?

Reserveer je plek door tegelijk met het kopen van je ticket voor de voorstelling een 0 euro ticket voor deze inleiding te bestellen. Je kunt ook bellen naar 030-2347100 (bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag van 13u00-17u00).

regie - Moniek Merkx script - Jannemieke Caspers spel en concept - Ayşegül Karaca compositie - Jeroen Sleyfer, Selim Doğru liedteksten - Jeremy Baker instrumenten - ney Marianne Noordink, percussie Hannah Hiemstra scenografie - Sanne Danz kostuum - Nicky Nina de Jong lichtontwerp - Ingeborg Slaats
techniek - Diablo Mense regieassistent - Gigi Mujde productieleider - Eva Asselbergh


 

Ook interessant voor jou

Terug knop Vooruit knop