Jos Nargy, Tommy Ventevogel en Kaatje Kooij

De Vrije School - de voorstelling

Theater
wij en de wereld persoonlijk
De Vrije School - de voorstelling

Deze voorstelling is verplaatst. Heb je tickets voor een oude speeldatum? Dan ontvang je van ons bericht.

Voor hen die er op hebben gezeten, hadden willen zitten of de kriebels krijgen.

Kaatje, Tommy en Jos hebben een klik. Zij doorliepen namelijk alle drie de Vrije School. Wel in een andere klas in een andere stad, maar volgens dezelfde onderwijsmethode. Wat is het precies dat hun bindt?

Het drietal onderzoekt Rudolf Steiner, euritmie, duikt in de antroposofie en vraagt zich af waarom ze over vuur sprongen. En zouden ze hun eigen kinderen ook naar de vrije school doen? Of zien ze daarvan af?

Zij presenteren, reflecteren, theatraliseren, autobiograferen en euritmiseren hun bevindingen in de meest antroposofische voorstelling van het theaterseizoen. Een reünie-erlebnis voor ex-vrije scholieren en een unieke ‘Vrije School-voor-dummies’ voor buitenstaanders. Neem een kijkje in de wondere wereld van de Vrije School.

concept en spel - Jos Nargy, Kaatje Kooij en Tommy Ventevogel

vr 24 maart
20:30u
Van € 7,00 tot € 14,00
Tickets
vr 24 maart
20:30u
Theater
Van € 7,00 tot € 14,00
za 25 maart
20:30u
Van € 7,00 tot € 14,00
Tickets
za 25 maart
20:30u
Theater
Van € 7,00 tot € 14,00

Over Jos Nargy, Tommy Ventevogel en Kaatje Kooij

Theatermakers Jos Nargy, Kaatje Kooij en Tommy Ventevogel duiken voor het eerst samen het creatieve proces in, gedreven door de wil om dit onderzoek uit te voeren. Zo is dit gelegenheidscollectief dat in verschillende samenstellingen eerder samenwerkte (Cloyne door Kaatje en Tommy, Gilminder door Tommy en Jos en Kaatje en Jos in de Werelden van Schalk) erop gebrand om helderheid te verschaffen over hun (on)vergelijkbare schooljeugd. Jos en Tommy studeerden beiden aan de HKU. Jos aan de acteursopleiding en Tommy de opleiding Writing for performance.

Meer over Jos Nargy, Tommy Ventevogel en Kaatje Kooij

Ook interessant voor jou

Terug knop Vooruit knop