Donna Chittick / Backbone

Together X ALPH

Dans, Language no problem
let the body talk
Annelie Verhelst
Together X ALPH
Donna Chittick / Backbone

Together X ALPH

Dans, Language no problem
let the body talk
Sjoerd Derine
Together X ALPH

Hiphop is een levensstijl, een cultuur, een kunst, een ritueel, (een) beweging. Het is wortels delen en eigen kracht vinden in gezamenlijkheid.

In dit gedanste tweeluik gaat Donna Chittick op zoek naar die vormen van broederschap en zusterschap. In Together dansen vrouwen breekbaar en krachtig tegelijk, op zoek naar zichzelf in continue verbinding met de ander. In ALPH zien we mannen op elkaar reageren in onderlinge rivaliteit, kwetsbaarheid en vertrouwen. Het zijn zoektochten naar hoe je togetherness invult, terwijl er ruimte blijft bestaan voor eigenheid, uitgedanst in een uniek gezamenlijke dynamiek.

Choreografie - Donna Chittick  Dansers ALPH - Juersson Hermanus, Giovanni Pisas & Waikuma Pentury Dansers Together - Lysanne van Berlo, Fiona Dekkers, Cedella Steur & Hannah Chandra Mahler Lichtontwerp - Jeffrey Steenbergen Licht en techniek - Simchah Hoed Kostuums & vormgeving - Kenley Chittick Muziek - DJ Lovesupreme Campagnebeeld - Bowie Verschuuren Dramaturg Together - Peggy Olislaegers Dramaturg ALPH - Leo Spreksel Artistiek/dramaturgisch advies - Alida Dors en Peggy Olislaegers Productie - Angelique van Beckhoven Zakelijk leider - Ger Jager Publiciteit - Yoram Otten

Kalina in gesprek met Donna Chittick

Terug knop Vooruit knop

Extra: Folds van Cecilia Berghall

Een hoek gevuld met 4000 gevouwen papiertjes. Papier vouwen is een middel om ons te verbinden met andere mensen en met hen te communiceren over moeilijke onderwerpen, de donkere kant van de menselijke ervaring in een mooie, creatieve omgeving. Het project Folds gaat over hoe het maken van kunst gedachtes kan produceren en vormen. Dat het iets doen of het maken van iets soms kan aanzetten tot vernieuwen en bevragen van onze gedachtes. Dat een handeling kan leiden tot een confrontatie met wat we denken, maar ook kan zorgen voor een verbinding met anderen. Kom voor of na de voorstelling naar onze foyer en vouw mee!

Ook interessant voor jou

Terug knop Vooruit knop