Benjamin Verdonck/Het Toneelhuis

Continuum

Theater, Muziektheater
ode aan de fantasie
Continuum

De afgelopen jaren zette theatermaker en beeldend kunstenaar Benjamin Verdonck een reeks wonderlijke tafeltonelen en kijkkasten in de wereld. Continuum is de jongste nieuwkomer in de serie.

Deze kijkkast opent de wonderlijke wereld van kleur, vorm en beweging op de klanken van Belgisch jazzklarinettist, -saxofonist en improvisatiewonder Joachim Badenhorst. Zonder vaste partituur laat Continuum toe om voortdurend nieuwe variaties en combinaties te ontdekken.

Benjamin Verdonck is bekend om zijn reeks wonderlijke tafeltonelen en kijkkasten. Deze kleinschalige mobiele theatervorm is het resultaat van een zoektocht naar theater dat ontsnapt aan de gangbare verwachtingen van theatermaken. Een oefening in vereenvoudiging, veerkracht en lenigheid met de anarchistische humor, intelligente tegendraadsheid en meedogenloze verbeeldingskracht waar het werk van Benjamin Verdonck om bekend staat. Na een speelreeks op pleinen en in parken strijkt deze nieuwe kijkkast nu neer in de theaterzaal van Theater Kikker.

Deze voorstelling duurt 40 minuten

van - Benjamin Berdonck muziek - Joachim  Badenhorst productie - Toneelhuis