Coördinator Verhuur & Productie (m / v / x)

Coördinator Verhuur & Productie (m / v / x)

Stichting Theater Kikker bestaat uit twee vlakkevloertheaters in Utrecht: Theater Kikker in Utrecht-Centrum en Podium Hoge Woerd in Leidsche Rijn/Vleuten-De Meern.

De profielen van beide theaters verschillen. Theater Kikker toont vernieuwend, uitgesproken theater en moderne dans, met veel werk van nieuwe theatermakers. Podium Hoge Woerd heeft naast theater en dans ook plaats voor cabaret, kleinkunst, muziek en een buitenpodium. In beide theaters is er veel ruimte voor Utrechtse theatermakers.

We zijn ervan overtuigd dat onze theaters een belangrijke en verbindende rol kunnen spelen in de samenleving. Ook speciale producties op locatie horen daarbij. Doorlopende toekomstgerichtheid is een voorwaarde om onszelf te kunnen blijven ontwikkelen. Stilstaan doen we niet.

Voor onze activiteiten zoeken we per 1 juni 2024 een

Coördinator Verhuur & Productie (m/v/x)
voor 24 uur per week

Vanuit een (maatschappelijke) betrokkenheid en als onderdeel van het programmateam wil je creatief bijdragen aan de werking van Theater Kikker en Podium Hoge Woerd.

Wat ga je doen?

 • Initiëren, begeleiden, plannen en (pre)produceren van alle verhuuractiviteiten van Theater Kikker en Podium Hoge Woerd.
 • Communicatie en afstemming met betrokken collega’s en (externe) relaties.
 • Productionele voorbereiding en uitvoering van eigen festivals en activiteiten.
 • Verbeteren en uitbreiden van verhuurmogelijkheden.
 • Vergroten van het (commerciële) klantenbestand, in samenwerking met de marketingafdeling.

De uitgebreide taakomschrijving is hier te vinden.

Jij

 • bent proactief en initiatiefrijk;
 • hebt inzicht in technische en facilitaire mogelijkheden;
 • kunt commercieel denken en handelen;
 • bent gastvrij en maakt ieder event tot een prettige ervaring voor klant en bezoekers;
 • werkt zelfstandig, gestructureerd en transparant;
 • verbindt klanten/bespelers, horeca, techniek en marketing aan elkaar;

Verder…

 • woon je bij voorkeur in Utrecht;
 • heb je een rijbewijs;
 • ben je flexibel inzetbaar;
 • heb je affiniteit met het werken in een organisatie waar samen en gelijkwaardig hoog in het vaandel staan;
 • wil je bijdragen aan een divers en inclusief podium.

Herken je je in deze omschrijving of een groot deel ervan? Wij leren je graag kennen.


Wij bieden in eerste instantie een jaarcontract voor 24 uur per week, met uitzicht op verlenging, op een prachtige werkplek midden in de stad én in Castellum Hoge Woerd in Leidsche Rijn. Deze functie wordt gewaardeerd in schaal 6 (medewerker productie/evenementen/acquisitie en verhuur) van cao Nederlandse Podia; €2.657 – €3.710 bij fulltime aanstelling excl. 8% onregelmatigheidstoeslag.

Gunstige aanvullende secundaire arbeidsvoorwaarden zijn tegemoetkoming in reiskosten/mobiele telefonie/maaltijden, opleidingsmogelijkheden en gratis toegang tot alle voorstellingen van onze theaters.
 

Iedereen is welkom

Bij ons ben je welkom, ongeacht je identiteit, van wie je houdt, in wie of wat je gelooft of waar je geboren bent. Het gaat ons om jouw kwaliteiten. We zoeken actief naar mensen die kunnen bijdragen aan een steeds inclusiever wordend podium.
 

Ben je enthousiast?

Dan ontvangen we graag je korte motivatiebrief, of een filmpje van maximaal 3 minuten, en een overzicht van je werkervaring en opleiding, voor maandag 18 maart aanstaande. Deze kun je e-mailen aan vacature@theaterkikker.nl met in het onderwerp ‘coördinator verhuur en productie’. De gesprekken vinden plaats op vrijdag 22 maart en donderdag 28 maart.
 

Wil je eerst meer weten?

Neem dan vooral contact op met Hanno Tomassen, algemeen directeur (06-28340705, hanno.tomassen@theaterkikker.nl), telefonisch bereikbaar voor deze vacature in de ochtenden 9.00-10.00 uur. Een vrijblijvend oriënterend gesprek (op locatie) is mogelijk. Meer informatie over onze theaters en organisatie vind je op podiumhogewoerd.nl en theaterkikker.nl

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.