Vacature Coördinator Techniek (32 uur)

Vacature Coördinator Techniek (32 uur)

Stichting Theater Kikker bestaat uit twee vlakkevloertheaters in Utrecht: Theater Kikker in Utrecht-Centrum en Podium Hoge Woerd in Leidsche Rijn/Vleuten-De Meern. De profielen van beide theaters verschillen. Theater Kikker toont vernieuwend, uitgesproken theater en moderne dans, met veel werk van nieuwe theatermakers. Podium Hoge Woerd heeft naast theater en dans ook plaats voor cabaret, kleinkunst, muziek en een buitenpodium. In beide theaters is er veel ruimte voor Utrechtse theatermakers.
We zijn ervan overtuigd dat onze theaters een belangrijke en verbindende rol kunnen spelen in de samenleving. Ook speciale producties op locatie horen daarbij. Doorlopende toekomstgerichtheid is een voorwaarde om onszelf te kunnen blijven ontwikkelen. Stilstaan doen we niet.

Wij willen dat ons team een afspiegeling is van de bewoners van Utrecht. Bij ons ben je welkom, ongeacht je identiteit, van wie je houdt, in wie of wat je gelooft of waar je geboren bent. Het gaat ons om jouw kwaliteiten. We zoeken actief naar mensen die kunnen bijdragen aan een steeds inclusiever podium. Spreekt dit je aan? Dan maken we graag kennis met je!

Voor onze techniek ploeg zoeken we per 1 september een enthousiaste

Coördinator Techniek (m / v / x)
voor 32u per week – standplaats Podium Hoge Woerd

Wat ga je doen?
Als Coördinator Techniek ben je verantwoordelijk voor de technische voorbereiding, pre-productie en planning van de voorstellingen in onze zalen (ca. 12 uur). Daarnaast werk je dag en/of avonddiensten op de theatervloer (ca. 20 uur).
Je vraagt de technische informatie op bij gezelschappen, verwerkt dit in het planningsysteem (Yesplan) en zorgt ervoor dat alle benodigde informatie en materialen aanwezig zijn voor een goede technische uitvoering. Daarbij weet je ook om te gaan met amateurgezelschappen of buurtprojecten, waarbij het soms pas laat duidelijk is wat technisch nodig is.
Als coördinator ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van theatertechnische apparatuur en de inrichting van Podium Hoge Woerd. Je bent het eerste aanspreekpunt binnen het techniekteam en de verbindende schakel tussen de afdeling productie, programma en techniek.

Jij hebt professionele ervaring als/met:

  • huis- en bij voorkeur ook als reizend technicus;
  • het inschatten van artistieke processen;
  • het verzamelen van de noodzakelijke technische informatie;
  • LED-theaterarmaturen en kunt de ETC ION licht console bedienen;
  • DMX en datanetwerken;
  • plannen en het overzicht bewaren en bewaken.

Je

  • bent vriendelijk en gastvrij;
  • hebt affiniteit met het werken in een organisatie waar samen en gelijkwaardig hoog in het vaandel staan;
  • bent in het bezit van een BHV-certificaat of bereid deze te behalen;
  • woont bij voorkeur in de omgeving van Utrecht.

Wij
Bieden in eerste instantie een jaarcontract voor 32 uur per week, met de mogelijkheid tot verlenging, op een prachtige werkplek, binnen een ploeg van geweldige mensen.
Deze functie wordt gewaardeerd in salarisschaal 6 conform CAO Nederlandse podia (2.657,12 – 3.710,47 bruto bij fulltime (36 uren) dienstverband). We bieden gunstige aanvullende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals tegemoetkoming in reiskosten, mobiele telefonie en maaltijden, opleidingsbudget en uiteraard toegang tot alle voorstellingen.


Ben je enthousiast?
Dan ontvangen we graag je korte motivatiebrief, of een filmpje van maximaal 3 minuten, en een overzicht van je werkervaring en opleiding. Deze kun je uiterlijk 16 juni 2024 mailen aan vacature@theaterkikker.nl met in het onderwerp ‘Coördinator Techniek’.
Gesprekken zullen plaatsvinden op woensdag 19 juni en vrijdag 21 juni.


Wil je eerst meer weten?
Neem dan gerust contact op met Gibson Houwer – Hoofd Techniek en Beheer (Gibson.Houwer@theaterkikker.nl)

Meer informatie over onze theaters en organisatie vind je op podiumhogewoerd.nl en theaterkikker.nl

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.