terug <

techniek / verhuur


Theater Kikker huren


Theater Kikker kan ook het toneel voor jouw activiteit zijn.

Zaal huren in Utrecht?
Huur Theater Kikker! Want naast de reguliere programmering zijn er namelijk verschillende ruimtes in ons Utrechts theater voor verhuur beschikbaar Deze zijn geschikt voor de meest uiteenlopende activiteiten. Of het nu gaat om workshops, voorstellingen, lezingen of presentaties, er zijn een heleboel mogelijkheden. De ruimtes van ons theater zijn flexibel inzetbaar. De uitstekende technische faciliteiten en professionele service maken het mogelijk om een kwalitatief hoogstaande activiteit neer te zetten op een gezellige, informele en sfeervolle locatie. Om vergunning-technische redenen is het niet mogelijk om Theater Kikker te huren voor privé-aangelegenheden (bijvoorbeeld een borrel, bruiloft of (verjaardags)feestje).

Bekijk de Algemene Huurvoorwaarden

Bekijk het Protocol Verhuur – versie 3 december 2020

Locatie: zaalverhuur in het centrum van Utrecht
Theater Kikker is gevestigd in een historisch, doch modern ingericht pand aan de Ganzenmarkt in Utrecht. We zitten midden in de binnenstad en zijn gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De verschillende ruimtes hebben allen een geheel eigen karakter. Naast het huren van de Grote Zaal, Kleine Zaal en de Foyer, kan je in overleg ook gebruikmaken van de kassa, de kleedkamers en de keuken. We denken graag met je mee.

Beschikbaarheid van onze zalen
Of je nu een dag, een bepaald dagdeel of meerdere dagen (een ruimte in) Theater Kikker wilt huren, het is allemaal bespreekbaar. Ook is het mogelijk om meerdere zalen tegelijkertijd te huren. De beschikbaarheid van de Grote en/of Kleine zaal is sterk afhankelijk van het soort activiteit dat je wil organiseren en van onze reguliere programmering. De foyer is daarentegen vaak, en vooral overdag, beschikbaar.

Meer info over zaalverhuur?
Heb je interesse in het huren van een zaal bij Theater Kikker en wil je meer weten over de mogelijkheden? Stuur dan een mailtje naar verhuur@theaterkikker.nl, dan bespreken we de mogelijkheden en kunnen we indien gewenst een afspraak inplannen voor een rondleiding.


terug naar boven Λ