De Warme Winkel

De Warme Winkel

De Warme Winkel maakt nationaal en internationaal furore met geestige, brutale en intelligente voorstellingen over de meest uiteenlopende thema’s. Zo plagieerden zij integraal Café Müller van Pina Bausch in De Warme Winkel speelt De Warme Winkel, rekenden ze af met het repertoiretoneel tijdens een voorstelling van Ivo van Hove in Achterkant, markeerden ze een keerpunt voor het klimaat in Vincent Rietveld gaat voor de Louis d’Or, zetten ze het (seksuele) identiteitsdebat op scherp in Lady Chatterley’s Lover en verpulverden ze bezoekersrecords in het Amsterdamse Bostheater met De Drie Musketiers. De artistieke kern van het gezelschap wordt gevormd door Vincent Rietveld, Ward Weemhoff en Florian Myjer, maar daaromheen cirkelen een hoop verwanten die ook deel zijn van het DNA van de groep.

Geweest

Myrte Siebinga zoekt een kamer
Theater Myrte Siebinga zoekt een kamer De Warme Winkel Verrassende satirische (hospiteer)avond over ruimte in de ruimste zin van het woord.
wij en de wereld
02 maart 2024
Lady Chatterley's Lover
Theater Lady Chatterley's Lover De Warme Winkel (voorheen toneelgroep Amsterdam) De Warme Winkel gaat de dans aan met de beruchte schandaalroman van D.H. Lawrence en omarmt seks en driften.
gender & identiteit uit de boekenkast
07 december 2022
De grap
Theater De grap Kim Karssen en Benjamin Abel Meirhaeghe/De Warme Winkel
Seizoen 2021-2022
Vincent Rietveld gaat voor de Louis d'Or
Theater Vincent Rietveld gaat voor de Louis d'Or Kikker Kiest: De Warme Winkel
Seizoen 2019-2020
Wagner: De halve Ring
Theater Wagner: De halve Ring De Hotshop - cooler dan De Warme Winkel
Seizoen 2018-2019
Oliver
Theater Oliver De Nieuwe Collectie: Florian Myjer / De Warme Winkel / Frascati Producties
Seizoen 2018-2019