Modelo62

Kikker x Gaudeamus: Three Degrees from Reality

Muziektheater, Installatie, Language no problem
wij en de wereld
Three Degrees from Reality

Interdisciplinaire voorstelling waarin een breed publiek wordt uitgenodigd om na te denken over hoe we de werkelijkheid tegenwoordig ervaren.

Het publiek zal de hoofdrol spelen in dit werk, dat zich zal ontvouwen volgens hun besluitvorming. De deelnemers worden hierbij ontvangen en begeleid door de muzikanten/performers van Modelo62. Iedereen doet mee met het genereren en creëren van het stuk.

Het resultaat is dat 'Three degrees from reality' één stuk en drie kunstwerken tegelijk is, waarbij de fysieke en digitale sfeer op een hybride manier worden gecombineerd. Het is een systeem dat open en flexibel genoeg is, waarin performers en publiek collectief de werkelijkheid met verschillende benaderingen op een metaforische manier kunnen ervaren.
 

gemaakt door - Luz Lassizuk, Ezequiel Menalled en Yolanda Uriz

Gaudeamus Festival 2022

Dit programma wordt gepresenteerd door Theater Kikker in samenwerking met Gaudeamus Festival. Gaudeamus presenteert van woensdag 7 t/m zondag 11 september 2022 nieuwe muziek voor nieuwsgierige mensen in Utrecht. Losse tickets voor Modelo62 zijn te koop via Theater Kikker. Je kan ook een van de 9 dag(deel)kaarten kopen, waarmee je een hele avond of middag naar verschillende concerten kan. Ook is er een passe-partout te koop voor het hele festival. Dagkaarten of een passe-partout koop je via de website van Gaudeamus.

Gaudeamus laat nieuwsgierige muziekliefhebbers kennismaken met de (gecomponeerde) muziek van morgen: ongehoorde combinaties van genres, frisse perspectieven op de concertpraktijk en radicale nieuwe uitvindingen op het gebied van klank en podiumkunst, zonder grenzen of oorkleppen.