Soula Notos ism Theater Kikker

Vertel!: Storytellingwalk

Specials & festivals, Theater
Storytellingwalk

Welke verhalen schuilen er in de straten van Utrecht?

Soula Notos woont al meer dan 20 jaar in Utrecht en nodigt je graag uit voor een wandeling om de geheimen van de stad te ontdekken. Verhalen over dansen in martelkamers, stormachtige liefdes, moorddadige dichters en vrouwen die 14 talen spreken. En over hét konijn van Holland. Natuurlijk. Zelfs het verhaal van Theater Kikker krijgt een plekje in deze storytelling walk.

Soula is theatermaker, verhalenverteller en stand-up comedian. Met veel energie en zelfspot verbindt ze historische feiten gemakkelijk aan persoonlijke verhalen. Die van haarzelf en andere bekende én minder bekende Utrechters. Met een groep verken je de stad opnieuw of laat je je verrassen door het vat van verhalen dat de stad Utrecht is.

Theater Kikker is het start- en eindpunt van deze storytellingwalk. De voertaal is Nederlands.

Extra: verhalenexpositie hoiUtrecht

hoiUtrecht is een digitaal platform dat verhalen van Utrechters een podium geeft. Verhalen die inspireren, ontroeren en verbinden. Tijdens Vertel! vind je in onze foyer een verhalenexpositie met een selectie van de verhalen die op de website van hoiUtrecht staan. Loop voor of na de storytelingwalk langs deze expositie en lees of luister mee!

Over Soula Notos

Soula Notos is theatermaker, verhalenverteller, actrice, presentatrice en stand-up comedian. Met veel energie en zelfspot vertelt ze persoonlijke verhalen en grappen over actuele kwesties en absurde fenomenen. Een sterke mimiek, onverwachte wendingen en veel interactie kenmerken haar stijl. Op tv zag je haar als presentator van het programma Gonzo (NTR) en als comedian in de talkshow De Halve Maan (NTR). Tijdens de eerste editie van Vertel! stond zij met haar voorstelling Wie ben je als niemand kijkt? op ons podium.

Over Vertel!

Festival Vertel! opent je blik naar de wereld om je heen. Het vertelt de verhalen van ver én uit eigen stad. Persoonlijke vertellingen en herkenbare verhalen vol nieuwe perspectieven en verrassende ontmoetingen. Kom luisteren en laat je raken door de kunst van het vertellen. 
 

Bekijk het volledige programma van Vertel!

Theater Kikker organiseert de derde editie van dit storystelling festival samen met De Vertelacademie, De Voorkamer, hoiUtrecht en The Amsterdam Storytelling.