Davy Pieters / Theater Rotterdam

Not all is lost

Theater
wij en de wereld tech & toekomst
Willem de Kam
Not all is lost

Not All Is Lost is een fysieke en muzikale voorstelling over afhankelijkheid, de kracht én macht van zorg.

Theatermaker Davy Pieters zoomt in deze voorstelling in op de jongvolwassen levensfase en onderzoekt de waarde van adolescente lichamen in een wereld waarin Big Pharma en Biohacking een steeds grotere rol spelen.

Na CRISPR is Not All Is Lost het tweede deel van het vierluik dat Davy Pieters maakt over het opgroeien van de mens in een toekomstige wereld. In dit vierluik staat de menselijke levenscyclus centraal en volgen we de mens van geboorte, jeugd, volwassenheid tot de dood in de vorm sciencefiction. De voorstellingen vertrekken vanuit menselijke situaties die dichterbij ons liggen dan we wellicht denken. Elke levensfase snijdt een vraagstuk aan rondom de gevolgen van technologische ontwikkelingen en klimaatverandering op de mens.

Concept & regie - Davy Pieters Muziek - Jimi Zoet

di 04 april
20:00u
Theater
Van € 9,00 tot € 18,00
Tickets
di 04 april
20:00u
Theater
Van € 9,00 tot € 18,00
wo 05 april
20:00u
Theater
Van € 9,00 tot € 18,00
Tickets
wo 05 april
20:00u
Theater
Van € 9,00 tot € 18,00

Over Davy Pieters

De voorstellingen van Davy Pieters (1988) zijn onderzoeken naar de toekomstige mens en de manier waarop deze beïnvloed wordt door technologische ontwikkelingen en beeldcultuur. Haar voorstellingen kenmerken zich door een sterke beeldende, fysieke en filmische stijl.

Tijdens de zomer van 2018 werd Davy Pieters met twee voorstellingen geselecteerd voor de De Biënnale van Venetië. In het najaar 2018 maakte zij met Theater Rotterdam How to Build a Universe en in het voorjaar van 2019 What we leave behind met Theater Utrecht. How to build a Universe kreeg de VSCD mimeprijs 2019.

Meer over Davy Pieters