Nina Dumoulin & Naïma Souhaïr

Kikker Experimenteert: TIME & Imposter

Dans
Julien Breton en Éloi Brignaudy
TIME & Imposter
Nina Dumoulin & Naïma Souhaïr

Kikker Experimenteert: TIME & Imposter

Dans
Guillaume Versteeg
TIME & Imposter

Theater Kikker gaat het experiment aan en presenteert makers midden in hun maakproces. Verschillende makers laten voor één avond zien waar ze mee bezig zijn en vragen feedback aan het publiek. Aan jou dus. Een intieme en verrassende avond en een kijkje in de Kikkerkeuken. Met in deze editie: een voorstelling over het imposter syndroom. En het fenomeen ‘tijd’ gevangen in een dansvoorstelling. 

Over Naïma Souhaïr & Nina Dumoulin e.a.

Naïma Souhaïr
De Marokkaans-Nederlandse Naïma Souhaïr studeerde in 2016 af als danser aan de Amsterdamse Academie voor Theater en Dans. Ze is een krachtige, androgyne, veelzijdige en eigenzinnige danser die gebruikt maakt van hiphop, contemporary en popping. Imposter was o.a. eerder te zien in Het Wilde Westen en Vila Concordia Utrecht. Als danser was Naima eerder te zien in het werk van o.a. Alida Dors.

Nina Dumoulin 
Nina Dumoulin is als danser gespecialiseerd in Waacking. Een dansstijl die haar oorsprong vindt in de underground club scene waar de Latino en Afro-Amerikaanse LHBTQ-gemeenschap samen kwamen en daar optimale vrijheid vierden. Vandaag de dag wordt Waacking steeds bekender voor het grote publiek en wordt het wereldwijd getraind, gedanst en geleefd. Als maker wil Nina haar visie laten zien en Waacking naar een nieuw artistiek level brengen. TIME wordt haar eerste avondvullende stuk.

 

Ook interessant voor jou

Terug knop Vooruit knop