Avantika Tibrewal

Kikker Stelt Voor: Killing you softly

Performance, Language no problem
wij en de wereld tech & toekomst
Killing you softly

Ga mee op deze multidisciplinaire theatrale reis, waar de opdoemende aanwezigheid van kunstmatige intelligentie het bestaan van de mensheid bedreigt. 

De performer in deze wereld ontwikkelt een intieme relatie met haar chatbot, die haar vermogen tot menselijke connectie en empathie in de weg komt te staan. Killing You Softly provoceert en dwingt het publiek om de wereld te bevragen die we creĆ«ren en achterlaten voor de generaties na ons. Helpt kunstmatige intelligentie mensen om boven zichzelf uit te stijgen of zorgt deze ontwikkeling ervoor dat we schaamteloos worden ingeruild door efficiĆ«ntere robots? Hoe ziet de toekomst van de mensheid eruit als we doorgaan langs dit verraderlijke pad? Killing You Softly is een gewaagd commentaar op de maatschappij van vandaag. 

wo 08 november met nagesprek
20:00u
Grote Zaal
Van € 7,00 tot € 14,00
Tickets
wo 08 november
20:00u
Performance, Language no problem
Van € 7,00 tot € 14,00

Kikker Stelt Voor

In de reeks Kikker Stelt Voor stellen we jonge theatermakers aan je voor. Makers die nog niet eerder bij ons te zien waren krijgen in deze reeks een podium. Om de maker beter te leren kennen en begrijpen wordt het programma aangevuld met een informeel nagesprek. Met een drankje in je hand kom je te weten wat de maker drijft, inspireert en hoe de voorstelling tot stand kwam. En natuurlijk is er ruimte voor je eigen brandende vraag.

Bekijk hier alle voorstellingen in de reeks Kikker Stelt Voor