Studio eXp

Lente-Uitjes: De Wraak van de Klimaatpiraat 8+

Jeugd
De Wraak van de Klimaatpiraat 8+
Studio eXp

Lente-Uitjes: De Wraak van de Klimaatpiraat 8+

Jeugd
De Wraak van de Klimaatpiraat 8+

De Klimaatpiraat is woest! Zijn hele leven is verpest door al dat gezeur over het klimaat. Alles wat hij leuk vindt mag namelijk niet meer. Niemand wil meer met hem mee in zijn privé vliegtuig, opeens moet hij veel meer gaan betalen voor zijn vijftien grote auto’s en wat is er nou weer mis met een beetje plastic op straat?

Daarom is de Klimaatpiraat uit op wraak. Hij wil nooit meer ook maar iemand over het klimaat horen praten, hij is het helemaal zat. Om daarvoor te zorgen is hij bezig met een plan. Een plan waardoor niemand meer mag demonstreren... In de theatrale escaperoom De Wraak van de Klimaatpiraat is het jouw taak om het plan van de Klimaatpiraat te stoppen. Via spannende escaperoom games en film kom je steeds meer te weten over klimaatverandering. Gebruik deze informatie om de Klimaatpiraat te overtuigen. Maar haast je, voordat het te laat is! 

Deze escaperoom is geschikt voor kinderen en jongeren van 8 t/m 16 jaar en kan zowel met ouders/begeleiders gespeeld worden als alleen door de kinderen. I.v.m. de beperkte capaciteit moet iedereen die de escaperoom ingaat, in het bezit zijn van een ticket. Wil je niet meespelen, dan is onze foyer open voor een drankje.