De Voorkamer

Vertel!: De Voorkamer vertelt

Specials & festivals
De Voorkamer vertelt

Wegens omstandigheden kan deze voorstelling niet doorgaan. Heb je tickets, dan krijg je van ons zo snel mogelijk bericht. 

De Voorkamer is een ontmoetingsruimte door en voor nieuwkomers en de lokale gemeenschap in Utrecht.

Een platform dat de verschillende persoonlijkheden en talenten van nieuwkomers en locals faciliteert. In samenwerking met AZC-bewoners, statushouders en omwonenden worden de ruimte en het programma van De Voorkamer ontwikkeld en in stand gehouden; objecten, verhalen en activiteiten worden zelf bedacht en uitgevoerd. Ook op “Vertel!” strijken de belangrijke, inspirerende en bewogen verhalen van de mensen in en rondom de Voorkamer neer.  

Extra: verhalenexpositie hoiUtrecht

hoiUtrecht is een digitaal platform dat verhalen van Utrechters een podium geeft. Verhalen die inspireren, ontroeren en verbinden. Tijdens Vertel! vind je in onze foyer een verhalenexpositie met een selectie van de verhalen die op de website van hoiUtrecht staan. Loop voor of na de voorstelling langs deze expositie en lees of luister mee!

za 28 mei
19:30u
Specials & festivals
Van € 4,00 tot € 8,00
za 28 mei
19:30u
Specials & festivals
Van € 4,00 tot € 8,00

Over De Voorkamer

In 2016 opende De Voorkamer haar deuren in Utrecht. Een culturele ontmoetingsruimte werd gecreëerd om inclusie en integratie te bevorderen door middel van het stimuleren en faciliteren van de talenten van onze diverse gemeenschap. De Voorkamer streeft ernaar dat deze gemeenschap voor en door haar wordt vormgegeven en ontwikkeld.

Over Vertel!

Festival Vertel! opent je blik naar de wereld om je heen. Het vertelt de verhalen van ver én uit eigen stad. Persoonlijke vertellingen en herkenbare verhalen vol nieuwe perspectieven en verrassende ontmoetingen. Kom luisteren en laat je raken door de kunst van het vertellen. 

Bekijk het volledige programma van Vertel!

Theater Kikker organiseert de derde editie van dit storystelling festival samen met De Vertelacademie, De Voorkamer, hoiUtrecht en The Amsterdam Storytelling.