Het Filiaal theatermakers

Kikker 50: Blauw van jou 4+

Jeugd
Babette Mouallem
Blauw van jou 4+
Het Filiaal theatermakers

Kikker 50: Blauw van jou 4+

Jeugd
Babette Mouallem
Blauw van jou 4+
Het Filiaal theatermakers

Kikker 50: Blauw van jou 4+

Jeugd
Blauw van jou 4+

Kikker 50: The Young Ones

Tijdens het jubileumweekend is de zaterdagochtend voor de jeugd. Met drie jeugdtheatervoorstellingen en veel gratis randprogramma. Jeugdtheater in Theater Kikker is voor veel Utrechters een toffe jeugdherinnering. De eerste stap in het theater, een eerste ontmoeting met toneel of dans. Een plek met herkenbare verhalen of onderwerpen waar je eigenlijk nog niks van wist. Hier kan je je fantasie de vrije loop laten en ontdekken dat meer mogelijk is dan je ooit had gedacht.

check hier het hele kikker 50 programma

Blauw van jou 4+

Nadia groeit op, afgezonderd in een huisje. Alles is er blauw en Nadia is er gelukkig. Haar vader weet dat blauw de kleur is van verstand en vertrouwen. Soms gaan ze samen naar buiten. Ook daar wil vader dat Nadia alleen maar blauw ziet. Dat is voor haar eigen bestwil, vindt vader, maar dat is hard werken voor hem!

Maar op een ochtend glipt er onverwacht een marter naar binnen in het huisje. Hij vertelt Nadia over de andere kleuren buiten. Die avond droomt ze over de wereld waar marter over vertelt. Nadia wordt nieuwsgierig en sluipt ‘s nachts naar buiten. Haar vader had gelijk, alles is donkerblauw, nachtblauw. Maar de marter geeft niet op en laat Nadia zien dat de wereld veel kleurrijker is dan zij dacht. Blauw van jou is een poëtische, grappige voorstelling met poppenspel en liedjes over nieuwsgierigheid en veerkracht.

concept & regie - Mirthe Klieverik regie advies - Monique Corvers tekst - Eva Gouda muziek - Jasmin Godoy compositie coaching - Gábor Tarján vormgeving - Lidwien van Kempen cast - Rosa Weekers en Joep Hendrikx
Het programma van Kikker 50 is mede mogelijk dankzij de steun van VSB fonds, KfHein fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en Elise Mathilde Fonds