met o.a. Bambie en Theatergroep Aluin

Kikker 50: Back to the Future

Specials & festivals
Tickets
tot 15:00u
Back to the Future

Begin de dag met een theatraal ontbijt om je honger te stillen en ga daarna mee de laatste dag in van ons extravagante theaterevent met Back to the future. Met eregasten zoals Bambie en Theatergroep Aluin brengen we Kikkers geschiedenis en toekomst. Makers die al heel lang bij ons zijn, maar nog altijd actueel. Ook theatermakers Paul Feld en Daphne de Bruin, die ooit zijn begonnen in de kleine zaal van Kikker, eren we met een speciale plek in het programma. Natuurlijk mogen de echte theatermakers van de toekomst niet ontbreken: studenten en alumni van de HKU zorgen voor programma in de foyer.

Een ticket voor Back to the future is geldig van 11u00 tot 15u00. Wil je aanschuiven bij het theatraal ontbijt vanaf 10u00, kies dan bij ‘tickets’ voor de extra optie ‘theatraal ontbijt’.

Dit tijdslot duurt van 11u00 tot 15u00.

Kikker 50 is verdeeld in 7 verschillende tijdslots van vrijdagavond t/m zondagavond. Elk tijdslot heeft eigen highlights. Kies één tijdslot dat bij je past of maak een combinatie om dit feestje optimaal mee te vieren.

Het programma is onder voorbehoud en wordt in de komende weken verder aangevuld.

Het programma van Kikker 50 is mede mogelijk dankzij de steun van VSB fonds, KfHein fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en Elise Mathilde Fonds.

Bekijk het volledige programma van Kikker 50

zo 09 oktober
11:00u
Specials & festivals
Van € 7,75 tot € 15,50
Tickets
zo 09 oktober
11:00u
Specials & festivals
Van € 7,75 tot € 15,50