Senior Content Marketeer (m / v / x)

Senior Content Marketeer (m / v / x)

Podium Hoge Woerd in Utrecht zoekt een ervaren Senior Content Marketeer voor 32 uur per week.

Stichting Theater Kikker bestaat uit twee vlakkevloertheaters in Utrecht: Theater Kikker in Utrecht- Centrum en Podium Hoge Woerd in Leidsche Rijn/Vleuten-De Meern. De profielen van beide theaters verschillen. Theater Kikker toont vernieuwend, uitgesproken theater en moderne dans, met veel werk van nieuwe theatermakers. Podium Hoge Woerd heeft naast theater en dans ook plaats voor cabaret, kleinkunst, muziek en een buitenpodium. In beide theaters is er veel ruimte voor Utrechtse theatermakers. 

Voor ons team Marketing & Publiciteit zoeken we per direct een ervaren  
Senior Content Marketeer (m/v/x, 32 uur per week).  
Standplaats: Podium Hoge Woerd ¾ + Theater Kikker ¼  

Podium Hoge Woerd is inmiddels een begrip in Leidsche Rijn. Het theater is onderdeel van Castellum Hoge Woerd en mede daardoor een interessante trekpleister voor bewoners uit de omgeving. Podium Hoge Woerd is nieuwsgierig, stelt vragen en maakt werk van maatschappelijk engagement. De programmering verbindt het publiek aan makers, de omgeving en elkaar.  

Om te kunnen blijven groeien in naamsbekendheid, programmering en doelgroepen, zijn we op zoek naar een ervaren nieuwe collega. Een creatieve marketeer met voldoende ervaring om zelfstandig te kunnen werken, een inspiratie te zijn voor het team én het vermogen om innovatieve ideeën - het gebruik van nieuwe middelen en kanalen - om te zetten naar marketingactiviteiten. 

 

De drie kerncompetenties 

 • innovatie en creativiteit; innovatieve ideeën omzetten naar werkelijke activiteiten. 
 • content marketing; het programma verhalend ondersteunen met verschillende type content. 
 • datagedreven; het gebruik van data om marketingactiviteiten te meten, evalueren en optimaliseren.  

 

Wat ga je doen? 

 1. Je draagt zorg voor een optimale on-/offline publiekswerving van Podium Hoge Woerd en specifiek rondom voorstellingen, festivals en thema’s (i.s.m. de programmeur). 
 2. Je bedenkt en ontwikkelt creatieve crossmediale campagnes voor beide theaters, de voorstellingen en festivals. 
 3. Je onderhoudt het contact met relevante doelgroepen, theatergezelschappen, impresariaten, gerelateerde organisaties (opleidingen, verenigingen) en partners. 
 4. Je werkt mee aan de dagelijkse werkzaamheden van de afdelingen marketing en publiciteit. (o.a. teksten schrijven, content kalender, campagnes, specifieke m&p projecten). 
 5. Je werkt met KPI's t.b.v. het vergroten van traffic en conversie en gebruikt de beschikbare data om te analyseren, evalueren en optimaliseren. 

 

Wie ben jij? 

 • Je bent een innovatieve marketeer met minimaal 5 jaar werkervaring; 
 • Je houdt van theater;  
 • Je wilt creatief en maatschappelijk bijdragen aan de ontwikkeling van Podium Hoge Woerd en Theater Kikker; 
 • Je hebt tenminste HBO werk- en denkniveau; 
 • Je bent een sterke, informele schrijver; 
 • Je bent een actieve en betrokken collega en werkt zowel zelfstandig als in teamverband.  

 

Wat bieden wij?  

 • Een afwisselende baan met veel ruimte voor ideeën en creativiteit; 
 • Een enthousiast team van collega’s; 
 • Gratis toegang tot alle voorstellingen bij Podium Hoge Woerd en Theater Kikker; 
 • Telefoonvergoeding, maaltijdvergoeding en reiskostenvergoeding; 
 • Een jaarcontract, met uitzicht op verlenging;  
 • Salaris volgens CAO Nederlandse Podia, schaal 6 (2.459,55 – 3.463,26 bruto bij fulltime dienstverband, 36 uur per week) 

We zijn ervan overtuigd dat onze theaters een belangrijke en verbindende rol spelen in de samenleving. Doorlopende toekomstgerichtheid is een voorwaarde om onszelf te kunnen blijven ontwikkelen. Daarnaast vinden we persoonlijke ontwikkeling belangrijk en verwelkomen wij elk individu ongeacht identiteit, geloof of achtergrond. Het gaat ons om jouw persoonlijkheid en jouw kwaliteiten. 

 

Meer weten?  
Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten over de organisatie, de functie en/of de werkzaamheden? Neem contact op met Florien Smits, Hoofd Publiek a.i. (06-14154716 / florien.smits@theaterkikker.nl)  

 

Enthousiast? Solliciteren?  
Tof! We ontvangen graag een korte motivatie - in tekst of video (max. 3 minuten) - en een overzicht van wat je kunt en wie je bent. Dit alles mag je mailen naar vacature@theaterkikker.nl met als onderwerp “Senior Content Marketeer”. 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.