terug <

organisatie


stages & vrijwilligers


vrijwilligers bar en kassa
Theater Kikker zoekt vrijwilligers! Heb jij zin in afwisselend en uitdagend vrijwilligerswerk? Heb je affiniteit met theater en/of horeca? Meld je dan nu aan als vrijwilliger. Als vrijwilliger voor Theater Kikker kom je te werken in een team van enthousiaste collega’s en draai je met enige regelmaat een bar- of kassadienst. Alle vrijwilligers krijgen de gelegenheid om in het lopende seizoen voorstellingen te bezoeken in Theater Kikker. Interesse? Of heb je een vraag? Mail naar Erien Groot (kassa): erien.groot@theaterkikker.nl of naar Mark Bergwerff (horeca): mark.bergwerff@theaterkikker.nl.

vrijwilliger/stagiair(e)/werkervaringsplek publiciteit
Momenteel zijn er geen werkervaringsplekken of vrijwilligersplekken op de afdeling marketing en publiciteit. Voor informatie over stages marketing en publiciteit neem contact op met Alette Ahsmann via alette.ahsmann@theaterkikker.nl.

stagiair(e)s techniek
Theater Kikker zoekt een stagiair(e) techniek. Volg je een opleiding in de theater-/ evenemententechniek (MBO/HBO – vanaf 2e leerjaar en niveau 3 of hoger) en lijkt het je leuk om in Theater Kikker stage te lopen, meld je dan aan via techniek@theaterkikker.nl.


terug naar boven Λ