terug <

organisatie


stages & vrijwilligers


vrijwilligers bar en kassa
Theater Kikker zoekt vrijwilligers! Heb jij zin in afwisselend en uitdagend vrijwilligerswerk? Heb je affiniteit met theater en/of horeca? Meld je dan nu aan als vrijwilliger. Als vrijwilliger voor Theater Kikker kom je te werken in een team van enthousiaste collega’s en draai je met enige regelmaat een bar- of kassadienst. Alle vrijwilligers krijgen de gelegenheid om in het lopende seizoen voorstellingen te bezoeken in Theater Kikker. Interesse? Of heb je een vraag? Mail naar chantal.vandenbroek@theaterkikker.nl.

vrijwilliger/stagiair(e)/werkervaringsplek publiciteit
Momenteel zijn er geen werkervaringsplekken of vrijwilligersplekken op de afdeling marketing en publiciteit. Voor informatie over stages marketing en publiciteit neem a.j.b. contact op met Alette Ahsmann via alette.ahsmann@theaterkikker.nl.

stagiair(e)s techniek
Theater Kikker zoekt vanaf 1 november 2019 een stagiair(e) techniek. Volg je een opleiding in de theater-/ evenemententechniek (MBO/HBO – vanaf 2e leerjaar en niveau 3 of hoger) en lijkt het je leuk om in Theater Kikker stage te lopen, meld je dan aan bij Stef Swaczyna, stef.swaczyna@theaterkikker.nl.


terug naar boven Λ