05-05-2022

Nieuw op onze website: Mijn account

Met een eigen Theater Kikker account ben je nooit meer een e-ticket of voucher kwijt, zie je alle voorstellingen die je bezocht hebt en kan je je eigen gegevens beheren.

Registreren

Meteen een account maken? Ga naar het poppetje in de menubalk. Je komt vervolgens in het inlog- en registratiemenu. Na het invoeren van je mailadres en het kiezen van een wachtwoord ontvang je een registratiecode in je inbox. Als je de code hebt ingevoerd, is je account klaar voor gebruik.

Heb je eerder tickets bij ons gekocht? Gebruik dan het mailadres dat je eerder hebt gebruikt. Al je tickets en vouchers worden dan automatisch aan je account gekoppeld.

8948

Mijn tickets

Onder het kopje ‘Mijn tickets’ zie je al je tickets voor de komende tijd. E-ticket kwijt? Deze kan je opnieuw downloaden door op de knop ‘Tickets’ te klikken.
Ben je benieuwd welke voorstellingen je al in onze zaal hebt gezien? Klik op ‘Historie’ voor het overzicht.

Persoonlijk tegoed

Heb je nog een voucher door een geannuleerde voorstelling? Of kon je zelf een keer een voorstelling niet bezoeken? Onder ‘Persoonlijk tegoed’ zie je het overzicht. Klik op de vouchercode en deze wordt automatisch gekopieerd. Bij het afrekenen van je tickets kies je bij Betaling voor ‘Gebruik voucher of waardebon’. Plak de code in het veld en je tegoed wordt automatisch verrekend.

Mijn gegevens

Wil je je verhuizing of nieuwe telefoonnummer doorgeven? Dat kan je nu zelf aanpassen op het tabblad ‘Mijn gegevens’.

Vragen?

Heb je vragen of opmerkingen? Laat het ons vooral weten door te mailen naar info@theaterkikker.nl.