24-01-2022

Kikker nieuwe stijl - de maker in de hoofdrol

Theater Kikker bestaat dit jaar 50 jaar. Een mooie aanleiding om ons theater in het nieuw te steken. Met een top team zijn we opzoek gegaan naar een passende stijl en website. Aan de ene kant rafelig, eigenwijs en altijd open voor experiment, aan de andere kant een plek waar een brede groep mensen zich welkom voelt. Wij zijn blij met het resultaat, de nieuwe jas zit als gegoten. We hopen dat jij dat ook vindt!

Centraal bij Theater Kikker staan onze theatermakers. Talent krijgt bij ons de ruimte om te ontwikkelen en te experimenteren. Dat de maker bij Theater Kikker de hoofdrol speelt, willen we uitstralen in onze identiteit. Onze makers maken de inhoud. Fotograaf Anna van Kooij heeft de afgelopen maanden de theatermakers achter de schermen gefotografeerd. Voor en na de voorstelling. Niet de gelikte pr foto maar juist wat er achter de schermen gebeurt staat centraal. Een spannende reeks foto's is het resultaat.

8774

Naast de fotografie hebben we de theatermakers ook inhoudelijk aan de tand gevoeld. We vroegen ze hun woorden te doneren aan ons theater. Wat betekent theatermaken voor jou, wat is je drijfveer, wat denk je voordat je opgaan en wat wil je jouw publiek meegeven? Hun antwoorden zie je terug in onze campagne-affiches en op de site.

 

Ook inhoudelijk willen we je met deze nieuwe site iets extra's geven. Er is een speciale makerspagina waar je extra achtergrondinfo kan vinden en een archief met voorstellingen die eerder te zien waren per maker. Ook is er het magazine waarin je meer kan lezen over voorstellingen, interviews met makers en nieuws over Theater Kikker.

ontwerpen - Herman van Bostelen fotografie - Anna van Kooij animatie - Kars van Geenen website - The Cre8tion.Lab Met dank aan - Urland, De Gemeenschap, De Dansers, Jordi Mollering, Theater Tocht, Aluin, Quiah Shilue, Club Gewalt, Amos Ben Tal, Jasper van Luijk/SHIFFT, Poezieboys, Jessie 'l Herminez.