05-06-2024

HKU en Theater Kikker pakken uit

Van zondag 9 tot en met zondag 23 juni geven HKU en Theater Kikker de nieuwste lichting jong talent een podium midden in de stad. In transparante KikkerKontainers die je vindt op Janskerkhof, tegenover HKU Theater, krijgen studenten de mogelijkheid om hun werk te presenteren aan het Utrechtse publiek. Kom kennismaken met het talent van de toekomst en laat je verwonderen en overdonderen. Het programma is gratis toegankelijk voor iedereen. 

HKU en Theater Kikker pakken uit met gratis kunst in de openbare ruimte. Op Janskerkhof, een druk knooppunt midden in de stad waar de bussen en fietsers normaal gesproken langs razen, is er nu een plek om stil te blijven staan. Studenten van HKU Theater en HKU Design nodigen je uit om hier hun werk te bewonderen. 

Bekijk gelijk het programma

HKU en Theater Kikker

HKU en Theater Kikker delen de gezamenlijke ambitie nieuw werk van jonge, talentvolle makers te ondersteunen, ontwikkelen en presenteren aan een breed publiek. HKU is met zo'n 4.400 studenten in alle kunstdisciplines een drijvende kracht in opleidingen en innovatie voor de creatieve industrie. Theater Kikker biedt een multidisciplinair podium voor jong talent en andere makers met een unieke stem in de maatschappij.