13-1-2022

De voordelen van onze nieuwe website

Met trots presenteren we onze nieuwe website. Na maanden hard werken, kijken we tevreden naar het resultaat. Voor jou als (vaste) bezoeker is het misschien even wennen, maar we gidsen je graag door de nieuwe functies heen.

Mijn account

Het is vanaf nu mogelijk om een eigen account aan te maken. Welke voordelen brengt het hebben van een eigen account met zich mee? Binnen je account vind je een overzicht van alle voorstellingen die je hebt bezocht of nog gaat bezoeken. Ook kan je hier je e-tickets opnieuw downloaden en persoonlijke gegevens aanpassen. Heb je nog een voucher? In je account vind je de status van je tegoed terug en met een druk op de knop de vouchercode kopiëren om nieuwe tickets te kopen.Het kopen van tickets zonder een eigen account aan te maken blijft mogelijk.

Favorieten

In onze agenda zie je bij iedere voorstelling een hartje staan. Door op het hartje te klikken, markeer je de voorstelling als favoriet. Zo kan je een overzicht maken van de voorstellingen die je de aankomende tijd misschien wilt bezoeken. Dit overzicht is terug te vinden door op het hartje rechts boven in het menu te klikken. Voor het aanmaken van een favorietenlijstje heb je geen account nodig. 

Magazine

Op onze nieuwe website bieden we je meer dan alleen ons programmaoverzicht. In ons Magazine lees je interviews met de makers die we binnenkort ontvangen, nieuws over ons theater, interessante podcasts en achtergrondartikelen over voorstellingen waar we naaruit kijken.

Zo geven we je meer contextinformatie vóór je bezoek aan ons theater en blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Theater Kikker. Naast het magazine houden we je natuurlijk ook up-to-date via onze nieuwsbrief, die we ook in een nieuw jasje gestoken hebben.

Gezelschappen

Theater Kikker een een podium voor makers. We geven jong theatertalent en experiment een podium. Letterlijk in ons theater, maar nu ook op onze website. Op de pagina Makers vind je een overzicht van de theatermakers en gezelschappen die we graag ontvangen. Je vindt hier meer achtergrondinformatie over de makers, een overzicht van de voorstellingen die ze eerder bij ons speelden en welke we aankomend seizoen nog verwachten.