terug <

tickets & contact


toegankelijkheid


rolstoelgebruikers
Theater Kikker is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. In beide zalen zijn er meerdere rolstoelplaatsen mogelijk. Wil je bij het kopen van een ticket laten weten of je hier gebruik van wilt maken? Alleen dan kunnen we een rolstoelplaats garanderen. In het theater zijn een lift en aangepast toilet aanwezig.

Vlak bij Theater Kikker zijn drie toegankelijke parkeerplaatsen waar je gebruik van mag maken als je een Europese gehandicaptenparkeerkaart hebt: twee parkeerplaatsen voor de ingang van het Stadhuis (hoek Korte Minrebroederstraat – Oudkerkhof) en één op het Oudkerkhof, t.o. nummer 11. Kijk voor meer informatie hierover op de website van de gemeente Utrecht.

slechthorend
De grote zaal van Theater Kikker beschikt over een ringleiding. Als je hier gebruik van wilt maken, dan kan je deze reserveren door te mailen naar kassa@theaterkikker.nl of te bellen naar 030-2347100 (dinsdag tot en met vrijdag van 13:00 tot 17:00 uur). We hebben twee ontvangersetjes beschikbaar, maar als je zelf een Sennheiser infrarood ontvanger hebt, is het ook mogelijk om deze te gebruiken. De kleine zaal van Theater Kikker beschikt helaas nog niet over een ringleiding.

De kleine zaal van Theater Kikker beschikt helaas nog niet over een ringleiding.

slechtziend

In Theater Kikker zijn er geen vaste plaatsen, maar het is wel mogelijk om vooraan te zitten. Maak je wens tijdig kenbaar door te mailen naar kassa@theaterkikker.nl, te bellen naar 030-2347100 (dinsdag tot en met vrijdag van 13:00 tot 17:00 uur) of bij de kassa van Theater Kikker. Wij helpen je bij het vinden van een optimale plaats in de zaal.

Voor overige vragen kan je van maandag t/m vrijdag bellen met Theater Kikker, telefoon: 030-2319666, of stuur een e-mail naar: info@theaterkikker.nl


terug naar boven Λ