terug <

tickets & contact


toegankelijkheid


rolstoelgebruikers
Theater Kikker is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. In beide zalen zijn er meerdere rolstoelplaatsen mogelijk. Wil je bij het kopen van een ticket laten weten of je hier gebruik van wil maken? Ook zijn een lift en aangepast toilet aanwezig.
Vlak bij Theater Kikker zijn drie parkeerplaatsen met een parkeerontheffing voor gehandicapten met een Europese gehandicaptenparkeerkaart: twee parkeerplaatsen voor de ingang van het Stadhuis (hoek Korte Minrebroederstraat – Oudkerkhof) en één op het Oudkerkhof, t.o. nummer 11. Kijk voor meer informatie hierover op de website van de gemeente Utrecht.

slechthorend
De grote zaal van Theater Kikker beschikt over een ringleiding. Als je hier gebruik van wil maken, kan je deze voor de voorstelling aan bar ophalen. We hebben twee ontvangersetjes beschikbaar, maar als je zelf een Sennheiser infrarood ontvanger hebt, is het ook mogelijk om deze te gebruiken. De kleine zaal van Theater Kikker beschikt helaas nog niet over een ringleiding.

slechtziend

In Theater Kikker zijn er geen vaste plaatsen, maar het is wel mogelijk om vooraan te zitten. Maak je wens tijdig kenbaar bij de kassa van Theater Kikker en wij zorgen dat je als eerste toegang hebt tot de zaal en zelf een optimale plaats kan kiezen.

Voor overige vragen kan je van maandag t/m vrijdag bellen met Theater Kikker, telefoon: 030-2319666, of stuur een e-mail naar: info@theaterkikker.nl


terug naar boven Λ